Löin miestäni ja hän löikin takaisin.

Vierailija

Mistään kovista otteista ei ollut kyse, mutta silti sapettaa. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei lyödä saa ja jos toinen lyö, saa lyödä takaisin. Nyt kun erehdyin kiukuspäissäni lyömään ja mies löi takaisin, iskikin kauhean huono olo. Mitä jos se lyö minua joskus vaikken löisikään häntä ensin? Eihän mies saa lyödä naista? Eihän?Kun mies löi minua takaisin löin häntä vielä uudestaan. Sen jälkeen hän tuli ja piteli minua kiinni leuasta ja käsivarresta ja karjui että minun kimppuuni ei käydä.Syynä tähän kaikkeen on huonosti toimiva puheyhteys ja se että mies ei mielestäni ota minua tarpeeksi huomioon. Onko kenellekään muulle käynyt näin? Oletteko jatkossa pystyneet hillitsemään itsenne, vai onko väkivaltaan turvautumisesta jäänyt tapa? Nyt alkoi pelottaa että kaikki kaatuu tähän.

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Ja mieskin sano, ettei ikinä muka löis mua vaikka mä löisin sitä. Ja nainen ei pysty satuttaan miestä niin paljoo kun mies naista! Mun mies sano ennen, että jos se löis mua " täysillä" , niin ei musta paljoo jäis jäljelle. 50-kilonen tekee paljon pienempää jälkee kun 100-kilonen. Ap on myös uhri, ei kannta ruveta täälä haukkuun jos toinen pyytää neuvoo!14

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Eihän mies saa lyödä naista? Eihän?


Typeriä akat jotka mätkii miehiään, aivan kuin niillä olisi siihen joku oikeus.

Vierailija

Samallalailla hänellä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen kuin sinullakin vaikka pallit jalkovälissä roikkuukin.

Ota tuo opetuksena äläkä tee siitä maata ja varsinkaan suhdetta kaatavaa asiaa.

Vierailija

Ei tulisi mieleenkään opettaa lapselle, että tuo saa lyödä sinua, koska on pienempi tai koska on tyttö. Ihmisiä ei saa lyödä ja piste. Ei takaisin eikä aloittajana.Uskomatonta selitellä julmuuttaan sukupuolellaan. Mukavahan se on turpaan vedellä jos voi luottaa siihen, ettei saa samaa kohtelua.Ihan kuin miehiltä puuttuisi tunne-elämä vain siksi, että ovat fyysisesti isompia. Jokainen lyönti jättää myös henkisen jäljen ja sillä puolella miehellä ei ole yhtään enempää kestävyyttä kuin naisellakaan.

Uskomatonta kunnioituksen puutetta toista ihmistä kohtaan saa lukea näistä " mies ei saa lyödä takaisin, koska on mies" viesteistä.Minusta mies ei saa lyödä takaisin, koska ihmisiä ei saa lyödä. Varmaan on todella mukavaa ja turvallista elää toisen ihmisen nyrkkeilysäkkinä. Ja lapsille sitten opetetaan, että näin pitääkin olla.En paljon ylpeilisi sillä, että veli tai mies ei ole uskaltanut puolustaa omaa koskemattomuuttaan, vaan on alistunut hakattavaksi. Luuletteko, ettei se jätä ihmiseen mitään jälkeä, jos toinen näkee hänet niin vähäarvoiseksi, että lyödäkin saa?

Vierailija

Ei edes siinä tilanteessa, että nainen on lyönyt ensin. Meillä kotona on opetettu niin, ja onneksi miehenikin kotona. Muistan teini-iässä, kun oikein ärsytin veljeäni ja kävin häntä mätkimässä, hän ei silti lyönyt minua, vaikka mielensä teki ihan hulluna. JA musta se on todella hienoa.Omaa miestäni olen alkuaikoina löylyttänyt muutaman kerran ihan tosissaan, syynä miehen silloinen päihdeongelma. Teki niin törkeitä katoamistemppuja ja kerran vaaransi myös minun henkeni, jolloin olen hakannut ja potkinut häntä ihan tosissani. JA ikinä hän ei lyönyt takaisin. JOs olisi lyönyt, niin olisin lähtenyt kävelemään saman tien.Tiedän että mulla oli silloin ongelma itseni ja väkivaltaisuuteni kanssa. Mutta ei sitä olisi todellakaan parantanut se, että mua olisi lyöty takaisin. Eihän kukaan lastakaan opeta olemaan lyömättä niin, että vetelee sitä ympäri korvia, vai?Mun mielestä se on myös niin, kuten joku aiemmin kirjoitti, että mies ei lyö naista, eikä heikompi vahvempaa muutenkaan. Isompi lapsi ei lyö pienempää missään tilanteessa jne. Koska sillä fyysisesti vahvemmalla on aina ylivalta niissä tilanteissa. Myös silloin kun se heikompi lyö, fyysisesti vahvemmalla on se tieto, että hän voittaisi tämän kisan jos tahtoisi. SIksi vahvempi ei saa lyödä.Ap:lle, minä ymmärrän sinua ja tuntemuksiasi. Kyllä mullakin luottamus mieheen menisi jos se löisi, vaikka kuinka olisin lyönyt itse ensin. Yrittäkää selvittää asianne, ja sinulla myös on oikeus tunteisiisi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat