Vierailija

Ja millaista lahja määrää ostelette per lapsi?

Kommentit (12)

ostan kaupasta, omille turhankin kanssa (pari lelulahjaa/ pentu + vaatteita jne.), vieraille tenaville yhden paketin (siis kummilapset, omat pikkusiskoni, mieheni veljen lapset...)

poika tulee saamaan jonkin ison duplo-pakkauksen, tyttö on toivonut puhuvaa my little pony -pehmolelua. Tuo viimeksi mainittukin on sellainen, jota en muulloin kovin vähässä kummassa ostaisi, kun maksaa kuitenkin sen 60 euroa eikä luultavasti jaksa kiinnostaa kovin pitkään, mutta jouluna ollaan täytetty aina jokin toive huolimatta siitä, kuinka (vähän) tarpeellinen se meidän mielestämme on.Lisäksi ostetaan sitten pari sellaista lahjaa, jotka itse nähdään tarpeellisiksi, esim. sukset, luistimet, vaatteita tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hämmästyin viikonlopuna kun jutelin kaverini kanssa lahjoista. hän juuri sanoi ettei aio ostaa lapsilleen lahjoja ja miehellekin riittää lasten kanssa tehty taikataikina etana sekä isänpäivä-että joululahjaksi. HUH HUH!

2-4 lahjaa/lapsi joista 1-2 sellaisia ns kalliimpia ja kestävämpiä ja 1 minkä ei välttämättä tarvitse kestää " isältä pojalle" .

Mummeilta, kummeilta jne tulee sitten lisää.

Toteutamme muutenkin periaatetta " materia ei tuo onnea eikä varsinkaan joulua" eli ei ole tapana hamstrata kaikenmaailman muovikrääsää yms kaappeja täyteen.

saavat joka tapauksessa aivan tarpeeksi materiaa muilta.. kiva juhla tuo joulu mutta 10jätesäkillistä lahjoja on liikaa, samoin kun se että niitä avataan mummon, mummin, ukin, vaarin, papan ja isomummun ja tädinkin luona..

En hanki koskaan krääsää, vaan oikeasti tarpeellisia/hyödyllisiä juttuja, vaikka ne sitten olisivatkin tyyliin opettavainen tietokonepeli. Tai joku hyvälaatuinen rakennussarja. Krääsä tulee sitten sukulaisilta ja kummeilta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat