Seuraa 

Kuinka olette saaneet vauvanne nukkumaan vaunuissa? 2 kk poikamme ei nuku vaunuissa kuin max 1 h unet, usein lyhyemmät, jos häntä ei työnnetä. Sisällä sängyssään kyllä nukkuu. Onko keinoja, jolla häntä voisi opettaa vaunuihin? Usein meillä nimittäin on tuloksena pää punaisena huutava vauva, kun yritän heijata takaisin uneen..

Kommentit (3)

Eli meidän pienemme ei suostunut 2 kk iässä nukkumaan kuin n. 1 tunnin päikkärit ulkona. Yleensä nukkui paremmin ja pidempään sisällä. Sitten n. 3 kk iässä tilanne muuttui ja ulkona nukkuminen alkoi maistua. Mahdollisesti ulkoilma oli vain liian iso ja pelottava paikka niin pienelle, mene ja tiedä.

Meidänkin poika (4 kk) heräilee vaunuissa vähän väliä. Hän tosin nukahtaa uudelleen yleensä heti kun vain saa tutin suuhunsa. Nytkin on viiden tunnin päikkärit meneillään parvekkeella ja tutti on käyty auttamassa suuhun muutamaan otteeseen (n. puolen-tunnin välein).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsopa, ettei lapsellasi ole liikaa vaatteita päällä. Meidän vauva ainakin tykkää viileästä. Ja ettei mikään kiristä tai purista, vaipan voi jättää reilusti löysälle kun laittaa ulos nukkumaan. Jalat ja kädet on hyvä suojata, että ei palele. Joskus tuuli häiritsee unia, jolloin voi tuulen suojaksi viritellä sadesuojan vaikka vain pääpuolelle. Rauhallinen unipaikka on tärkeä tietysti ellei sittten lapsesi ole tottunut meluun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat