Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Huhtikuussa odotellaan toista veijaria syntyväksi ja pikkuhiljaa alkaa tuo vaunu/ratas-asia mietittymään. Millaisia vaunuja/rattaita muilla on käytössä samalla ikäerolla? Olemme onnellisia koiranomistajia, joten vaunu/ratas-lenkkeilyä tulee olemaan runsaasti, eli todellakin tarvitsemme sellaisen yhdistelmän, jossa kummallekin lapselle on paikkansa, toiselle alussa koppa ja toiselle istuin. Ja vanhemman rattaat varmaan sitten joutavat myyntiin..?Ja kaikki merkki- yms. suositukset/kommentit otetaan mielenkiinnolla vastaan!

Kommentit (2)

jos ei halua. Eli jos oikeasti pitää päästä liikkeelle, varmasti ne tuplat ovat hyvä ratkaisu.

MUTTA: älä myy niitä esikoisen vaunuja, sillä tarvitset ihan varmasti myös pelkkiä yksösen vaunujakin (esim. esikoinen nukkuu jo vuoden päästä päikkärinsä sisällä, mutta vauva ulkona?). Ja voihan olla, että pääset joskus liikkeelle pelkän vauvankin kanssa?

Ruotsissa myydään tosi kivoja eri ikäisten siskosten vaunuja, hmm. mistähän löytäis linkin?


Olisin ehdottanut ihan pelkkää seisontalautaa vamhemmalle, muttei se taida sitten käydä jos kovin pitkiä lenkkejä metsässä teette? Meillä ikäeroa on kuitenkin juuri se 2 v. ja esikoinen on seisontalaudalla pärjännyt (vaunut on Teutoniat ja niiden oma seisontalauta on varustettu isommilla pyörillä, sohjossakin menee oikein hyvin). Aika pitkiä kävelylenkkejä olemme tehneet, mutta maasto ei kyllä ole ollut mitenkään erityisen vaativa (jos sohjoista tienpiennarta ei siksi lasketa, asumme " maalla" ). Tosin esikoinen ei ole vuoden iän jälkeen ollut mikään innokas vaunuissa istuja, että ehkä siinäkin mielessä seisontalauta oli meille hyvä ratkaisu... 2.5 vuotiaana jätimme seisontalaudankin pois ja ihan reippaastihan tuo on jaksanut kävellä. Mutta kieltämättä nuo koiranulkoilutusretket ovat ihan oma lukunsa...Nyt kolmannen myötä olemme joutuneet katsastamaan myös nämä tuplaratkaisut kun nyt ikäeroa tulee 1v 5kk. Katsomaan ei ole vielä päästy, mutta kilpailevan vauvalehden esittelyn perusteella ollaan ajateltu X-Adventuren jompaa kumpaa tuplamallia (rinnan tai peräkkäin). Muut mallit olivat a)isompia ja/tai b)pienillä pyörillä varustetut (eli enemmän kaupunkiratastyyppiset). Katsoo sitten miten mieli muuttuu kun päästään hipelöimään kauppaan :)t. MaalisPapu rv20+6

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat