Onko kenenkään lapsella korvatulehdus jäänyt parantumatta antibioottikuurista huolimatta?

Vierailija

Meidän kymmenkuinen syönyt viikon antibioottikuurinsa korvatulehdukseen, ja yöt edelleen risaisia. -huokaus-. On heräillyt ennenkin, mutta nukahti melko helposti. Nyt heräilee 2-3 kertaa eikä meinaa millään nukahtaa. Mietin vaan, että voisikohan vielä olla korvissa jotain, pitäisiköhän viedä jo lääkäriin? Sairasta lasta ei viitsisi huudattaa mutta jos on terve niin pakko " opettaa" hänet taas nukkumaan

Kommentit (8)

Vierailija

Saa nähdä tuleeko putket. :( Mulle muuten terkka sanoi, että on harvinaista, että on tuo kolmaskin antibioottikuuri peräkkäin, siinä vaiheessa pitäisi jo kuulemma saada aika jatkotutkimuksiin. Vinkiksi vaan sille, jolla jo neljäs kuuri putkeen!

Vierailija

Parani lopulta vasta putkituksen jälkeen. Lääkäri sanoi ettei olisi eritteen vuoksi parantunut lainkaan antibiooteilla; tosin ikää 1v8kk ja jo useampi tulehdus takana.

Vierailija

...meneillään kun ei parane millään. Argh! Säälittää pienen puolesta, ja todellakin ei huomaa onko kyse alkavasta uhmasta vai jatkuvasta tulehduksesta.....

Vierailija

Muistan poikani ensimmäisen korvatulehduksen, söi kuurin mutta levottomat yöt jatkuivat. Vein uudestaan lääkäriin ja sanoivat ettei ole parantunut. Sai toisen kuurin ja sillä vasta lähti. EI kaikki lääkkeet pure samoin. Vie lapsesi lääkäriin jos on edelleen levoton.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat