mitä lahjaksi lasten akvaario kaloille?

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

joulu laittanut niille pienet paketit, joissa esim. pellettejä ja tiputellut ne akvaarioon. Ovat tykänneen kovasti. Tosin välillä menevät availemaan toistensa paketteja. Vähän ollu ongelmana että millä sitoisi kiinni kun niillä evillä on hankala avata pakettinaruja - onko kellään vinkkejä?Onhan siinä tietysti oma vaivansa ja keksimisensä kun parille kymmenellä yrittää aina joka joulu miettiä vähän erilaisia juttuja, mutta kyllä niistä selvästi näkee että arvostavat lahjojaan.Onko kellään vinkkejä mitä antaisi ullakon hiirille? Olen ajatellut pieniä tossuja ja pipoja, mutta en ole löytänyt sopivia neuleohjeita.

Vierailija

pakkasin jokaisen sellofaaniin ja spagetilla kiinni. Oli helppo kalojenkin saada paketti auki pienillä evillään.. Voi niitä iloisia ilmeitä, kun availivat paketteja!

Vierailija

hirveen vaikea niille on mitään keksiä mut pakkohan se on. Lisäksi on sitten vielä noi varpuset mitkä pesii ihan tossa meidän räystään alla. Tottahan ne nyt hermostuu jos ne ei mitään saa. Voiskohan niille ostaa ihan vaan lyhteet? Jos ostais jokaiselle omat? Ja mites, ootteko antanu lahjat myös naapureitten lemmikeille? Viimevuonna koko taloyhtiö oli ostanu lahjat meidän kissoille ja kaloille. Tänä vuonna meidänkin sit pitää ostaa kaikille...apua! Enhän mä edes varmaksi teidä mitä lemmikkejä niillä on!!!! Great! Mitä ihmettä mä teeeeen...Ps. Ihan vaan tiedoksi, me ainakin miehen kanssa ostetaan toisillemme ja puolivuotiaalle lapsellemme 30 lahjaa per nokka. Mummot ja vaarit ja sedät ja tädit ja kumminkaimat ostaa tietysti saman verran mutta mahtaakohan se riittää?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat