Pikkujoulut tulossa ja oon raskaana, mutta haluun salata sen. Milloin verenkierrot yhdistyy? Milla viikoilla voi viela juoda terastettya gl...

Vierailija

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

...menisin autolla, joisin sen yhden ja jos joku kyselee, miksi tulin autolla, sanoisin, " etta malttaa olla ottamatta, kun pitaa aamulla lahtea aikaisin XX:aan"Verenkierto alkaa toimia kunnolla noin 4 viikon jalkeen, siis raskausviikon 6 tienoilla.

Vierailija

Kaikkien katseet kohdistuvat juuri tähän " allergiseen" , jolle hommataan kauheella hössötyksellä jotain ei-allergisoivaa alkujuomaa. Juuri tätä ap ei varmaankaan toivo...terveisin moniallerginen, joka jättää glögin juomatta

Vierailija

kokemusta on raskauden salailusta. Sulla on kaksi vaihtoehtoa, joko tekeydyt samana päivänä sairaaksi etkä menen ollenkaan tai sitten menet ja juot yhden glögin ja lopun iltaa olet koko ajanlasi kädessä. varsinkin siinä vaiheessa kun kaikki muut alkaa olla kännissä kukaan muu ei huomaa ette ole kännissä.Jos halaut olla 100% ettei kukaan arvaa, jätä ilta väliin esim vatsatautiin vedoten!

Vierailija

Jos sulla ei ole kanttia olla juomatta, älä mene ollenkaan.

Laita googleen raskaus + alkoholi, niin eiköhän noita faktoja tuu paremmin kuin aihe vapaa palstalta.

Jos tuleva lapsesi jostain syystä on sairas, kestätkö ajatella että ei se siitä mun juomasta lasillisesta johtunut?

Vierailija

Mut jätä siihen! Hae vaikka saikkua ja jää pois siks päiväks, tai keksi joku meno minkä vuoks et voi juoda mitään. (kun pitää autolla ajaa tai aikasin herätä)

Vierailija

ei mitä sanotaan. Pahinkin juomari kyllä pitää taukoa jos lääkäri on määrännyt niin. Lapsellista on minusta juoda jos ei itse halua.

Vierailija

milloin voi vielä juoda osoittavat ettet taida hirveesti tietää mitään istukan toiminnasta ja alkoholin vaikutuksesta sikiöön. Huomaa ettet ole lasiin syljeskellyt.

Vierailija

" Lääkekuurista" kaikki arvaa heti. Juot loppukekkerit pelkkiä alkoholittomia, kukaan ei kiinnitä huomiota juomattomuuteesi, jos olet kuitenkin lasi kädessä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat