Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt on tuskaset paikat, elämäni pisin tunti alkoi..

Vierailija

Mies lähti pankkiin laina-asioissa. Tulee noin tunnin päästä ja saan tietää saadaanko lainaa asuntoon.APUVA, en jaksa odottaa!

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Nykyään saa niin löysästi lainaa. Harkitkaa vielä mihin teillä on varaa! Ja muistakaa että korot ovat tällä hetkellä nousussa eli ottakaa sitä kiinteetä korkoa ainakin osa jos noin tiukille vedätte itsenne.

Vierailija

me saatiin kans just muutama pv takaperin lainalupaus.kyllähän niitä voi toki itsekin laskea muttei se pelkästään riitä.ensimmäisestä pankista lupasivat mielellään lainan ja toisesta oli nihkeetä että onko takaisinmaksu kykyä....vaikkei tasan ole siitä kiinni.että ei siinä laskemiset auta viimekädessä ne päättää sen siellä.

Vierailija

Mekin saatiin asuntolainaa vuosia sitten eräästä pankista, vaikka toisesta sanoivat, ettei maksukykymme riitä minkäänmoiseen lainaan. Hyvinpä ollaan kuitenkin saatu lainaa takisinmaksettua, vaikka vuosien varrella on sattunut yllättäviäkin tapahtumia.

Vierailija

Meille ei myönnetty mieheni (ex-)pankista vaikka hän oli ollut ikänsä sen asiakkaana. He laskivat perheemme menot aivan yläkanttiin. Sitten haimme lainaa nykyisestä pankistamme ja saimme lainaa ilman mitään ihmettelyjä. (Laskivat menoiksi TODELLISET kuukausimenomme.) Olemme selviytyneet maksuista kohta jo neljä vuotta kivuttomasti vaikka olemme tässä välissä ostaneet isomman asunnon (johon piti saada vähän lisälainaa) ja olemme myös saaneet yhden lapsen lisää ja olen ollut 2,5 vuotta kotona. Miehen ex-pankki menetti sitten 5 asiakasta kun laskee kuopuksen mukaan.

Vierailija

Mutta kun vaihdettiin pankkia oli heti eri meininki. Ei meillä ollu rapoiset tulot kun olin sillon vielä kotiäitinä eikä miehenkään palkka taivaita tavoittele. Mut pankinjohtaja vain sano että kyllä he luottaa siihen että mäkin menen jossain vaiheessa töihin ja tulot sitten paranee. Laina tuli ja saatiin talo :)

Vierailija

Kannattaisko ottaa aluksi vähän pienempi laina ja ostaa pienempi asunto (tai halvemmalta alueelta) ja sitten vaikka 5 tai 10 vuoden päästä vaihtaa isompaan/parempaan?Me tehtiin niin, ja nyt jälkeenpäin olen helpottunut siitä, etteivät pankissa myöntäneet meille yli-isoa lainaa, jonka maksamisen kanssa elämä olis ollut yhtä kituuttamista...

Vierailija

Handelsbanken antoi lainan. Ne suosii nuoria, koska pääsee antamaan pitkiä lainoja ja näin takaa itselleen asiakkaita vuosikausiksi eteenpäin.Muutamme piakkoin ihan uuteen asuntoon ja maksamme sitten omaa pois liki saman verran kuin nyt vuokraa.

Muut pankit eivät lainaa antaneet.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat