Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mammaksi.fi raskaustesti?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli tein tänä aamuna kyseisen raskaustestin menkkojeni ollessa 6 päivää myöhässä, nega tuli.. Oireet jatkuvat eikä menkkoja näy vieläkään!! Ainoastaan pientä ruskeeta " limavuotoa" on vähän tullut pikkareihin.Mahassa ihme myllerrys.. Onko kenelläkään kokemusta että muuttuisi vielä plussaksi?? Eihän testi voi näyttää virheellisesti?kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

kun kp oli jo 37. Yleensä mulla on ollu se 28 mut nyt näyttää edellisen synnytyksen jälkeen olevan kierto vähän sekasin. No negaa näytti ja su-ma yönä kun oli kp 39 alkoi menkat. Eli silloin ainakin oli ihan oikeassa, valitettavasti.

Vierailija

pikku moka. mutta siis eikö kenelläkään ole kokemusta mammaksi.fi raskaustestistä, eikös sen pitäisi olla aika herkkä testi? olo on ihmeellinen eikä menkkoja näy..

Vierailija

Taitaa olla joku ihmeen hormonihäikkä, mutta menkat ne vaan ei ala, tai sitten tuo maanantainen pikku tuhru vuoto oli mun menkat. Ihme viiltelyjä ja nippauksia tuolla alavatsalla, lämpökin vähän kohollaan, mutta silti eilen se nega... Mutta missä menkat??En tiedä ovulomisestani mitään, en ole tarkkaillut sitä vielä! varsinainen yritys ei ole vielä käynnissä, mutta olisi ihana olla raskaana.

Vierailija

Yksi vaihtoehto on tietty, että ovulaatio olisi tapahtunut myöhemmin ja raskaus olisi vasta niin alussa että se ei vielä näy tai kuukautiset ovat vasta tulossa.

Herkkkyys Mammaksin testeissä on 25 yksikköä ja se on käsittääkseni tosi herkkä.

Uusimmat

Suosituimmat