Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

6-vuotiaalla pojalla. Illalla saa ravata kymmenen kertaa vessassa ja se näyttää jo häiritsevän poikaa itseäänkin. Hän oli myös pitkään yökastelija, mutta nykyään onneksi jo herää vessahätään. Onko kokemuksia lääkkeestä tähän vaivaan? Verikokeet olivat kaikki ok ja lääkäriin olisi tarkoitus mennä, jos tilanne ei tässä talvella yhtään rauhoitu. Missä iässä teillä loppui kastelu/vessassa ravaaminen? Kokeilitteko lääkitystä, auttoiko se? Kuinka pitkään lääkitystä täytyy jatkaa?

Kommentit (1)

Meillä poika myös ollut pitkään yökastelija ja ravannut koko päivän vessassa. Aluksi kokeilimme lääkitystä , joka määrätään yleensä yökastelijalle (en muista lääkkeen nimeä). Mitään vaikutusta ei ollut. Sitten lääkäri määräsi pojalle tutkimuksen, jossa " mitataan" virtsakäyrä pissaamisen aikana, mm.onko suihku yhtenäinen jne. Lopuksi ultrataan rakko jäämisvirtsan mittaamiseksi. Jos virtsaa jää paljon, se on syy vessassa juoksemiseen.

Meillä aloitettiin Cystrin lääkitys. Nyt ollut puolivuotta ja annosta pienennettiin juuri. Tulokset olleet todella hyviä, poika yökuiva eikä tarhastakaan kuulu, että kävisi koko ajan vessassa. Lääkkeen sivuvaikutuksena on suun kuivuminen, mutta se on ollut pienempi ongelma ravaamiseen verrattuna. Näin meillä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat