Seuraa 

Elikkäs, ollaan pojan kanssa tekemässä isänpäivälahjaksi sellasta " kipsilevyä" mihin tulee pojun käden jälki. Kokeilin eilen tehdä kipsitaikinan ohjeella jonka sain askarteluliikkeestä, 1 dl vettä ja 2 dl kipsijauhoa. Kaadoin " taikinan" muottiin ja kun meinattiin pojan kädenjälki siihen tehdä, niin ei siitä mitään tullut. Taikina oli ilmeisesti liian löysää tms mutta lopputuloksena oli pannukakku. Kertokaa te viisaammat, annanko kipsimömmön jämähtää ensin vähän aikaa muotissa ennenkuin painan pojan käden siihen (kuinka kauan???), teenkö sitkeämmän taikinan esim 1 dl vettä ja 2,5 dk kipsijauhoa, vai hautaanko hyvän ajatuksen ja kipaisen hakemaan kaupasta jotain iskälle ja paapoille?Kommentit (4)

Samanlaisen taulun voit tehdä taikataikinasta, mikä on helppo tehdä itse. Ohje löytyy netistä monestakin paikkaa, kun hakee haulla. Se on sitäpaitsi myrkytönkin, että ei ole vaaraksi lapsellekaan. Senkin voi halutessaan vielä vaikka maalata paiston jälkeen.

kiinnostamaan. Olisiko jollain siihen jotain hyviä käytännön vinkkejä? Ja saakos sitä esim Citymarketista vai löytyykö vain askarteluliikkeistä? Kauanko kestää että tuo Darwi-massa kuivuu vai pitääkö se kuivattaa uunissa? En siis oo mikään askarteluihminen, joskus muksuna viimeks tehny tämmösiä juttuja. Pakko siis kysellä teiltä viisaammilta neuvoja :)Nimimerkillä peukalo-keskellä-kämmentä-askartelussa ;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarvitset siis muotin, johon kipsivalun kaadat! Esimerkiksi hae hienoa hiekkaa hiekkalaatikolta, paina pieni käsi siihen ja sen päälle kaadat kipsin. Kipsi kun hakeutuu mahdollisimman tasaiseksi, eikä siihen saa jäämään " kuoppia" . Toinen vaihtoehto - jos siis haluat käden kuvan " kuoppana" eikä kolmiulotteisena, käy ostamassa darwi-massaa tai vastavaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat