Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä olet joskus lukenut väärin, niin että merkitys muuttunut hassuksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

nauroin ääneen kun luin juttusi ja mieleeni nousi kuva pms-iltaa viettävistä pahantuulisista naisista! Sellainen tapahtuma pitäiskin melkein järjestää...

Vierailija

ja useammankin kerran ko. yrityksen ohi ajaessani olen lukenut mainoskyltistä että Moottorihomo. Se i on jotenkin niin piilossa o:n edessä että jää jotenkin näkemättä. Oli siinä ensimmäisellä kertaa ihmettelemistä että no johan on firmalla nimi. :D

Vierailija

Muuttivat sitten solinat raikkaudeksi, jonka luin samoin kuin 20.Eka oli kuvaavampi oluen laadusta... poronkuseksi sitä on sen jälkeen kutsuttukin ;)Diilin mainoksissa luki typerästi IDIILI, ja mietin pitkään onko se joku idiootin alalaji.

Vierailija

...kukkavihon värssyä. Loppu meni hiukan vikaan, kun mieheni luki kohdan " haudan lepoon" haudan LAPIOON! Muut katsoivat miestäni oudosti. Minua alkoi naurattaa vakavasta tilaisuudesta huolimatta, ja vain vaivoin sain pidäteltyä nauruntirskahdukset. Mieheni oli kuulemma ihmetellyt outoa värssyä, mutta hän oli tulkinnut vanhahtavalla tyylillä kirjoitetun tekstin noin.

Vierailija

Sitten kerran ystävä valotti että kathan kantta uudelleen ja vasta sitten katsoin lukemaani tarkemmin ja luin: MarsupilamiNäkömuisti luki aina sanan niinkuin se oli alunperin " opittu" , hih!

Vierailija

ja mausteiden lisäksi oli myynnissä myös muita tuotteita, kuten matkalakanasetti. Siinä sohvalla sitten tavasin sitä tilauslistaa ja ajattelin koko ajan mausteita: kala-kana-laka---MITÄ tämä oikein on!? Sitten aloin tavata alusta alkaen tavu kerrallaan - vieläkin ajatellen mausteita. Yhtäkkiä repesin (noloa - kesken esittelyn jota onneksi ystäväni piti) kun tajusin mistä oli kyse.(Myöhemmin laitoin perheemme koululaisen lukemaan tuon sanan ja kauan hänkin sitä tavasi ennen kuin meni oikein. :D )

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat