yksi ääliö puitomamma oli pukenut kakrunsa reimateckiin, ja steita +10!!!!!! HAAAAHAHAHAHAH

Vierailija

Oikeasti, eikö sitä hävetä....

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

klo 6 lähettiin ulos ja koirat mukana :/ihme ei kyllä lapsella ollut edes hiki kun tultiin sisään vaikka touhus tunnin puistossa.

ohut yö puku alla.

Vierailija

Jos on +10C ja toppapuku päällä, mitä laitatte, kun -15C? Meillä isompi likka (4v) ihan lämpösenä vuorellisessa " tuulipuvussa" , alla pitkät kalsarit ja pitkähihainen t-paita. Pienemmällä (2,5v) oli vk-puvun alla sukkahousut, collegehousut, t-paita ja collegepaita.

Vierailija

me ostettiin meidän muksulle reimatec haalari eilen prismasta, maksoi 98 euroa mutta en tiedä onko se välikausihaalari vai toppahaalari. Kyllä siinä vanuvuori on, muttei kovin paksu. Hmm.

Vierailija

joka pukee pojalleen talvi-reimatecin näillä keleillä.

Mielestäni se on todella helppoa, alle ei tarvi laittaa muita vaatteita kuin ne mitkä sisällä on muutenkin päällä eli ohuet housut ja joku trikoopaita. Ei ole kylmä eikä kuuma lapsella eikä tuuli eikä vesisade haittaa mitään.

Vierailija

enkä rehellisesti tiennyt että on niiiiin lämmin ja pidin sitä yhden päivän pojalla ja asteita tuon +10 kun tultiin kotiin, niin oli kyllä pojalla tukka märkänä en o enää laittanu plussakeleillä...mut ei se nyt noooin hauska ja pilkattava juttu oo

Vierailija

Meillä oli poika tänään puistossa pari tuntia reimatecissä. JA oli ihan toppaversio.En jaksa enää kaivaa välikausihaalaria takas esiin, kun poika ei tuossa toppapuvussakaan kerran hikoa ja on venähtänyt just sen verran pituutta, että välikausihaalari on kittana. JA yritäpä tällä hetkellä kaupasta löytää välikausihaalareita.Saako siitä muuten lisäpisteitä, jos se reiamtecci ei ookkaan uutena itelle ostettu, vaan käytettynä sukulaisilta ilmasiksi saatu? Vai onko siltikin puitomamma?T: Ehkä puitomamma.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat