Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oikeasti, eikö sitä hävetä....

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

klo 6 lähettiin ulos ja koirat mukana :/ihme ei kyllä lapsella ollut edes hiki kun tultiin sisään vaikka touhus tunnin puistossa.

ohut yö puku alla.

Jos on +10C ja toppapuku päällä, mitä laitatte, kun -15C? Meillä isompi likka (4v) ihan lämpösenä vuorellisessa " tuulipuvussa" , alla pitkät kalsarit ja pitkähihainen t-paita. Pienemmällä (2,5v) oli vk-puvun alla sukkahousut, collegehousut, t-paita ja collegepaita.

me ostettiin meidän muksulle reimatec haalari eilen prismasta, maksoi 98 euroa mutta en tiedä onko se välikausihaalari vai toppahaalari. Kyllä siinä vanuvuori on, muttei kovin paksu. Hmm.

joka pukee pojalleen talvi-reimatecin näillä keleillä.

Mielestäni se on todella helppoa, alle ei tarvi laittaa muita vaatteita kuin ne mitkä sisällä on muutenkin päällä eli ohuet housut ja joku trikoopaita. Ei ole kylmä eikä kuuma lapsella eikä tuuli eikä vesisade haittaa mitään.

enkä rehellisesti tiennyt että on niiiiin lämmin ja pidin sitä yhden päivän pojalla ja asteita tuon +10 kun tultiin kotiin, niin oli kyllä pojalla tukka märkänä en o enää laittanu plussakeleillä...mut ei se nyt noooin hauska ja pilkattava juttu oo

Meillä oli poika tänään puistossa pari tuntia reimatecissä. JA oli ihan toppaversio.En jaksa enää kaivaa välikausihaalaria takas esiin, kun poika ei tuossa toppapuvussakaan kerran hikoa ja on venähtänyt just sen verran pituutta, että välikausihaalari on kittana. JA yritäpä tällä hetkellä kaupasta löytää välikausihaalareita.Saako siitä muuten lisäpisteitä, jos se reiamtecci ei ookkaan uutena itelle ostettu, vaan käytettynä sukulaisilta ilmasiksi saatu? Vai onko siltikin puitomamma?T: Ehkä puitomamma.

Käytetään tota reimateccia vain lämpimämmillä ilmoilla, ovat niin kylmiä. Kunnon pakkasille sitten laitetaankin jonathan. Meillä puvun alla ohut paita ja sukkahousut. Itse mietin onko järkeä laittaa välikausihaalari kun sinne kuitenkin laitettava alle villapuku

Ettei vaan tuu hiki. Kätsympäähän se on pakata hirveesti alle ja ohut haalari, kun että laittais talvihaalarin ja vähemmän alle? Jep Jep

Meillä muuten tuo iso lapsi 2,5 v nukkuu vielä vaunuissa partsilla päiväunet, ja kerran mies oli laittanut sen sinne näillä säillä toppareimatecissa. Eikä sillä lapsella ollut silloinkaan yhtään hiki, vaikka itse olin ihan varma, että se ponkasee sieltä puolen tunnin päästä likomärkänä hiestä ylös.T: Se ehkä Puitomamma.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat