Kauanko miehenne " kestävät" yhdynnässä?

Vierailija

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Vaimo naisi vaikka koko yön, jos alkuun pääsee.

Se taas ei käy minulle, joten feikkaan orgasmuksen.

Vaimo on sitä paitsi tyytymätön vaikka olisin nainut 3h.[color=red]

Lainaus:

-Sambuca

Vierailija

Oma eka kertani kesti aikoinaan pitkälle yli tunnin (yhdyntäosa), ja sen jälkeen olen vain kerran ollut yhdynnässä alle 45min (puutteen jälkeen). Olen yhdynnässä noin kerran viikossa, enkä runkkaa joka päivä.Treenillä saa ihmeitä aikaiseksi. Erittäin tehokas tapa parantaa kestävyyttä on nyttemmin myös SubTV:n Seksiguruissa mainittu stop and go -tekniikka, eli runkataan kunnes tuntuu että tulee, sitten lopetetaan kunnes tunne laantuu, sitten jatketaan. Toinen hyvä konsti - parantaa myös erektion kovuutta merkittävästi ja jossain määrin lisää peniksen paksuutta - on treenata lantiopohjan lihaksia. Tämä tapahtuu käytännössä nostamalla ja laskemalla penistä erektiossa. Jos on kovassa kunnossa, voi jopa lisätä esim. jonkin t-paidan painoksi. ;)Mitä pidempään yhdyntä kestää, sitä enemmän ehtii nauttimaan, molemmat osapuolet. Tosin naisen limakalvot saattavat väsyä ja kuivua, emättimen limanerityskyky ei ole loputon kerralla. Liukkari onkin aina kaveri.

Vierailija

mies kestää muutamia sekunteja, joskus jopa minuutteja. Eilenkin olin niin kiihkoissani mutta mies tulla laukesi n. 10sekunnissa. Sanoinkin sille kun töihin lähti että illalla täällä odottaa taas himokas vaimo. Mies kun ei jaksa toistakertaa peräkkäin. niin ja edellisestä kerrastamme on kuukausi aikaa.

Vierailija

ei silti kestä kun 1-2min.!! En ole siis 10 vuoteen saanut kunnon nylkytystä - paitsi silloin kun on humlassa, niin voi kestää sen ehkä 10 min. jonka jälkeen ei jaksa jatkaa ja sitten jää molemmilta saamatta!

Vierailija

Joskus saattaa sanoa, että " tästä kerrasta taitaa tulla nopea" , mutta sitten tehdään se uudestaan.Ei ole ollut ongelmia keston kanssa kumpaankaan suuntaan. Mutta mies on sanonut, että se johtuu osin siitä, että hänen mielestään mun kanssa on niin helppo olla. Aikaisemmissa suhteissa on ollut ongelmia ylipäätään kai joskus erektionkin kanssa. Meillä ei koskaan.

Vierailija


[size=4]

[color=red]

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

[size=3] [color=green]

Lainaus:

Ja sekös harmittaa!

[size=4] [color=red]

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat