Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (5)

MM. solumuutokset näkyvät papa-kokeessa, mahdolliset syövän esiasteet ja syövät, tulehdukset jne. Papassa olisi tärkeää käydä suht. säännöllisesti ei välttämättä vuosittain jos kaikki ok mutta parin vuoden välein ainakin.

Riippuu missä vaiheessa raskautta olet. Riski että näytteenotot ärsyttävät on kuitenkin suuri kun ajattelee että harjalla otetaan kohdunkaulasta. Toiset eivät ota raskauden aikana tämän takia, toiset ottavat vaikka olisi raskaana (lääkärit siis). Jos ei ole mitään ongelmia ollut, tulehdusta tms. oiretta niin voisihan sitä keskustella jos näytteenottoa siirtäisi sitten synnytyksen jälkeen kun on tarpeeksi palautunut.


Kun aikovat huomenna sen multa ottaa vaik oon raskaana. Edellisen raskauden yhteydessä eri paikkakunnalla eivät ottaneet vaan lääkäri sanoi ettei viitsi alkaa ronkkimaan ja ärsyttämään turhaan.Multa ei oo sitä koskaan otettu niin tyhmänä kyselen et mitä siin ees tutkitaan ja kannattaako pyytää ettei ottasi sitä nyt ettei vaan tulis mitään ongelmia raskauteen?Vierailija:

Lainaus:


Puisella tikulla pari ja sitten semmosella pienellä pullonharjan näköisellä härvelillä sieltä kohdunkaulasta. Ei satu mutta saattaa tuntua epämukavalta. Joillakin voi olla pientä vuotoa näytteenoton jälkeen. .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puisella tikulla pari ja sitten semmosella pienellä pullonharjan näköisellä härvelillä sieltä kohdunkaulasta. Ei satu mutta saattaa tuntua epämukavalta. Joillakin voi olla pientä vuotoa näytteenoton jälkeen. TK:n labrassa otetaan tai jotkut lääkärit ottavat itse. Joissakin paikoissa sh tai th ottavat sen näytteen. Yksityisellä puolella lekuri yleensä tutkimuksen yhteydessä ottaa sen näytteen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat