Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä neiti,nyt reilu 7kk,nosti maanantaina 39 kuumeen. Epäilin pissatulehdusta ja näytteestä löytyikin leukosyyttejä ja e-kolia.Keskiviikkona saimme lääkekuurin ja muutaman antokerran jälkeen alkoi ilmestyä pieniä näppyjä. Kuume oli jo laskenut. Ajattelin johtuvan lääkkeestä,ennen ei ole kuureja ollut.Lääke vaihdettiin mutta näpyt vaan lisääntyivät. Tänään lääkäri käski jättää lääkkeet pois,tyttö on ihan punatäplikäs,kasvot pahimmat mutta jaloissa ja käsissä ei ole näppyjä lainkaan.Nyt siis vaan ollaan ja ihmetellään. Vähän ahdistaa kun meillä täällä maalla ei ole päivystystä kuin 60 km päässä mutta luulisi ettei lääke ainakaan enää pahenna kun Kefexinistä on yli 12 tuntia . Mutta mistä minä tiedän kauanko se voi vaikuttaa.. Tai mistä tiedän onko kyseessä allerginen reaktio lääkkeelle vai vauvarokko? E-koliahan on joka tapauksessa pissänäytteessä,leukkarit voi johtua vauvarokosta ja crp on ollut koko ajan alle 8.Muutoin on virkeä,syö ja juo hyvin mutta normaalia kärttysempi. Pitäisi lähteä sunnuntai aamuna viikoksi viroon mutta enhan minä uskalla ennen kun täplät on kadonneet...Tänään nyt siis toinen tosi täplikäs päivä,keskiviikkona vasta vähän alkuja.

Kommentit (5)

Joillekin antibiooteille on tyypillistä, että allergiaoireet tulevat vasta kuurin loppupuolella tai vasta sen jälkeen.Mikä antibiootti oli se ensimmäinen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jossa myös kasvoihin, selkään ja rintaan tuli kirkkaanpunatäplikäs ihottuma, käsissä ja jaloissa oli vaan vähän näppylöitä. Lämpö oli vähän koholla.

Käytin lasta lääkärissä, kun epäilin olevan aurinkoihottumaa tai jostain ruoka-aineesta johtuvaa, mutta siellä totesivat, että kyseessä on rokko. Ja kuulemma on ainakin neljää erilaista rokkovirusta just nyt liikkeellä!Eli mahdollistahan voisi olla myös, että lapsesi on saanut rokkoviruksen terkkarissa käydessänne..Tohon virusperäiseen rokkoon ei auta muu kun lepo (3-4pv) ja tarvittaessa särkylääke.

että meidän tyttö kun oli aikoinaan vauvarokossa, niin pientä näppyä oli joka puolella! (viittaan siis siihen kun kerroit, ettei lapsella ole näppyjä käsissä tai jaloissa)...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat