Pyllyn punoitus -> mausteet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Voiko jotkin mausteet aiheuttaa pyllyvaon voimakasta punoitusta? Tai onko joitain muita juttuja? Meillä tyttö reilun vuoden ja nyt alkanut pylly punoittamaan voimakkaasti. Mitään uutta ruoka-ainetta ei ruokavalioon ole tullut 2 kuukauteen kuin mausteita ehkä lisää, esim. suola jne. Kananmunanvalkuaisallergia todettiin jokin aika sitten aiheutti myös tuota pyllyn punoitusta, mutta en ole kananmunaa antanut viikkoon ollenkaan ja nyt pari päivää sitten pylly alkoi jälleen punoittamaan kovasti. Kakkaa tulee jopa 4 kertaa päivässä ja on oranssihtavaa, eli varmaankin " polttaa" tuota pyllyä.

Kommentit (2)

Vierailija

Mausteet laittaa useasti punoittamaan. Mutta huomasin että se meni ohi ajan kanssa, ilmeisesti kun tottui niihin. Sinkkivoide auttoi tosi hyvin ja Bebanthen.

Vierailija

Meillä tyty nyt reilun 2 ja puol vuotias ja huomasin heti jo vauvana kun alkoi kiinteää saamaan pyllyn punotusta.Mausteet aiheutta ,tosin alle vuotiaan punotus johtui ruokaaineista vaikkei allergiaa olekkaa.Mm.paprika herneet ja joskus kala aiheuttivat polton.Varsinkin silloin ku oli viel vaippa niin välillä oli tosi tuskaista.Nykyään sanoo vain kakan jälkeen että kutittaa ja silloin laitetaan sinkkiä taka puoleen ja kutina /polte häviää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat