Vierailija

jos kyseessä olis lempibändi ja festarit. tarkoitus olis kattoa vaan se loordi.

Kommentit (10)

lapseni tykkää musiikista, ei siitä hahmosta. on kyllä nähnyt lordin ja on katsonut hard rock halleluja-videon. hän tykkää kovasti myös esim. teräsbetonista. ja kyllä, rakastaa myös titinallea ja postimies patea. minä annan kyllä hänen kuunnella melk. mitä vain, en kuitenkaan esim. klamydiaa yms. missä lauletaan suomeksi esim. ryssä mun leipääni syö, helv. hyvä biisi mutta ei 4- vuotiaan korville. en rajoita lapseni musikaalista korvaa pelkästään lastenlauluihin ja vaan meillä kuunnellaan laidasta laitaan hevistä klassiseen, carnival of animals on eräs suosikki....no siis asiaan, nyt se lordi olisi suht lähelle kesällä tulossa joten ajattelin että pojasta olisi varmasti huikeaa nähdä mr. lordi, vaikka vain vähän aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole sopivaa katsottavaa 4-vuotiaalle mistään näkökulmasta. Kuunnella toki voi mutta ei katsoa. Vaikka kovasti "fanittaakin" niin saattaa aiheuttaa pelkoja tms. jotka voivat haitata pienen elämää pitkäänkin. Ei ymmärrä vielä mikä totta, mikä fiktiota eikä sitä, että tavalliset miehet siellä maskien takana ovat (vaikka asian järjellä selittääkin) jne.Oman kohta 5-vuotiaan en ole antanut katsoa tv:stä tai mistään muualtakaan Lordin esiintymisiä. Osasi kyllä jo euroviisu-vuotena laulaa "haaad-roookkk-halleluujaaaa!", kun kuuli sitä joka paikasta...terv. äiti ja psykologi

Ja minusta tuon ikäiset pitäisi pitää erossa kauhugendrestä ylipäätään! Ap missä on vanhemman vastuusi? Tuon ikäiselle sopii ihan hyvin ne pikku-oravat ja ipanapat jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat