Vierailija

kadulla jolla ei nimeä. Ja nyt tiellä asuvat saamme itse ehdottaa nimeä josta sitten äänestämme,apua auttakaa keksimään........jotain kivaa kuten esim. nyt on jo ehdotettu auringonlaskunkuja,kaislakuja,saharantie

Kommentit (19)

-paikan mukaan, johon tie johtaa

-pinnanmuodon, kasvillisuuden, tai muun merkittävästi paikkaa kuvaavan asian mukaan

-historiallisuuden mukaanJos nimi on muistonimi, nimeä ei saa antaa elossa olevan ihmisen mukaan. Tarkistakaa, ettei kyseistä nimeä ole jo taajamassa. Liian samantyyppiset nimet voivat aiheuttaa sekaannuksia postille ja pelastustoimelle. Välttäkää nimiä, jotka ovat vaikeasti lausuttavia ja kirjoitettavia (eli ei vierasperäisiä kirjaimia). Myös pitkät nimet ovat käytännössä hankalia.Joku ehdotti nimen määriteosaksi piiri yms. sanoja. Maaseudulla käytetään yleensä määriteosaa tie, mutta suositeltavia ovat myös raitti, (melko åpitkä tie näkyvällä paikalla) kuja(pienempi tie),polku(pienempi tie). Kaupunkialueella taas katu on yleisin määriteosa. Suhtaudun melko nihkeästi puro-ja piirisanoihin. Niillä pitää olla todella vahva yhteys nimettävään alueeseen. Suosittelisin sitä miilujuttua. Se jättää historiallisen muiston jälkipolville. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin aiheesta!=) Sepustukseni oli sekava, mutta kun kiireissäni tätä kirjoittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiekkamäki

MäntymäkiPitääkö se olla " katu" ehdottomasti? Paljon hauskempi olisi joku muu, vaikkapa se jo aiemmin mainittu -piiri, tai kuja, rinne, mäki, niitty, puro, tms.

Laittakaa tien nimi sen mukaan.Jos esim

Aalto: Aaltokuja

Nykänen: NykäläntieOnnistuisikohan teidän sukunimestä?Entäs paikka jossa tapasitte miehenne kanssa? Joku tie käännös siitä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat