Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yäääk! Taas pakko suihinotto edessä.

Vierailija

Mies aina merkkipäivinä haluaa saada suihinoton, vihaan sitä hommaa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Minusta suihinotto on ihanaa. Heppi pitää toki ensin puhdistaa, jos se haisee tai jos muuten homma etoo. Kaikki on helpompaa kun pelit on puhtaat. Sitten voisit kokeilla jotain erilaista tällä kertaa. Eli aloita nuoleskelemalla ja runkkaamalla sitä käsin samalla. Pitkä esileikki on paikallaan ja kiusoittele miestäsi hivelemällä penistä kielelläsi tai sormellasi. Jos haluat varmistaa ettei miehesi häiritse sinun tekemisiäsi, sido hänet käsistään kiinni. Sitten ota penistä vain vähäsen suuhusi, älä työnnä syvälle, jos se tuntuu pahalta. Eikä mieskään pääse työntämään, jos on sidottuna. Kutittele kielelläsi terskan päätä silloinkin kun heppi on suussasi. Ime kovaa siten, että supistat suusi ihan suppuun tiukaksi. Tämä edellinen toimii useimmille miehille.Jos sperman maku tökkii, älä anna laueta suuhusi vaan sano vaikka, että pidät siitä, kun mies laukeaa rinnoillesi.Kuten jo joku ehdotti, myös kermavaahto/kinuskikastike toimii kivasti. Kannattaa vaan muistaa, että kaikki makea aiheuttaa naisen elimistössä helposti hiivaa...

Vierailija

Minä ottaisin suihin mielelläni, mutta miespä ei siitä tykkää... ihan poikkeus entisiin kumppaneihin. Eikö seksistä pitäisi nauttia.. ällöttävää tuollainen pakkolutkutus tms. älä ota!

Vierailija

No kuten tuossa jo ehdoteltiinkin, ota valmiiksi nenäliina tms. Sitten voisi olla paikallaan myös miettiä mitä miehesi syö. Sperman makuun vaikuttaa mm tupakointi (yöks) ja monet ruoka-aineet.Touhutipoille ei oikein juuri mitään muuta voi. Sido mieheltä vaikka käsien lisäksi silmätkin, niin ei sitten näe kun välillä puhdistat suutasi. Voithan varata jotain juotavaa sopivasti käden ulottuville ja puhdistaa sillä pahat maut välillä (esim kuohuviiniä).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat