Aloitin tänään Painonvartijat!! Oon ihan intona ja olen tosissani päättänyt kääntää uuden lehden elämässäni...

Vierailija

Ja vanhat farkut menee vielä joskus jalkaan, puristamatta :-)Kommentit (7)

Vierailija


Minäkin olen tänään aloittanut tiukemman linjan viimeisten 10 kilon karistamisessa.Yritin 3 viikkoa vain jättämällä makeat ja ylimääräiset rasvat pois, mutta ei mitään tulosta. Nyt on järeämmät aseet käytössä ja kova tahto päästä takaisin omiin mittoihin.Tein kattilallisen kasviskeittoa ja olen sokerin ja rasvan totaalikieltäytyjä kunnes nämä ihrat on takana päin.Paljonko ap, sinulla on tavoitepainoon?

Vierailija

Ite oon alottanu painonvartiois kuukaus sitte ja neljä kiloo on yhteensä puonnu.. Ihan hyvää vauhtia siis.. Mulla tuli myös se tunne, että nyt mun on onnistuttava!Neloselle.. Jos kieltäydyt kokonaan rasvasta, niin älä ihmettele jos ei paino putoo.. Tarvit rasvaa, niin kuin edellä joku kirjoitti..

Vierailija

Ja tosiaan, muistakaa syödä usein ja myös rasvat ruokavalioon mukaan. Itse muistan suosineeni valion makeuttamattomia marjakeittoja sekä tomaattikeittoa. Myös perunoita ja ruisleipää söin valtavasti.Itse laihdutin muistaakseni v. 2000 18 kiloa. Sen jälkeen tuli kaksi raskautta, mutta kiloja ei hirveästi ole kertynyt - ehkä 4 kiloa olen lihonut tavoitepainostani, mutta silti 14 kiloa kevyempänä kuin keväällä 2000!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat