Vierailija

Hain tänään diakonia-avustusta, koska rahatilanne on heikonlainen, tälle ja viime kuukaudelle sattuneiden isojen laskujen takia. Muutenkin elämme minimituloilla, joten laskut sekoitti talouden täysin.Sain diakonilta ostolapun, jolla voin ostaa lapselle talvikengät. Olen erittäin kiitollinen, että sain avustusta, mutta olo on tosi kurja.

Ajattelin etukäteen, että sen kun vain menen ja haen avustusta, mutta koko päivän olen ollut väsynyt ja itkuinen.

Tuntuu niin pahalta, kun en pysty omilla rahoilla ostaa lapselle kenkiä. Meille luvattiin myös jouluksi ruoka-avustusta, joka pitää hakea joulun alla sieltä toimistosta.Itkettää ja hävettääkin. Haluaisin painua maan alle.Mutta ne kengät pitää vielä lähteä ostamaan sillä A4 kokoisella lapulla, joten ei tässä katoamistemppu auta :)Sainpas purettua ja olo on jo vähän parempi. Kiitos jos jaksoit luke. Ei muuta :)

Kommentit (11)

meillä tulot tosi pienet myös, vuokran jälkeen jää 500 e neljälle hengelle. siitä kun maksaa laskut ja muut, ei ostella enää mitään. nyt pitää maksaa mätkyjä, auto hajos eikä ole rahaa korjata (nivelet rikki ja talvirenkaat puuttuu). mihinkään ei ole rahaa, ei vaatteisiin, linkkulippuihin, joululahjoihin tai edes miehen koulukirjoihin. soskun mielestä emme tarvitse mitään, koska miehen ensisijainen tulo olisi opintolaina (jota ei saa :(). nuorempi lapsista on vasta 6 kk, en voi mennä töihin vielä. tosi surkea juttu.ymmärrän miltä sinusta tuntuu. meidän pitäisi ostaa talvipuvut lapsille, mutta milläs rahalla ostat? tällä hetkellä käyttävät 10 v vanhoja kuluneita pukuja, joiden alle pitää pukea kolme kerrosta vaatetta.diakonissalle en kehtaa mennä, tuntuu ettei ihmisarvoa ole. onneksi autovakuutusta ei enää tarvi maksaa, laitoimme auton seisontaan ja mies käy pyörällä koulussa (itse en ole kolmeen viikkoon päässyt ulos, meillä ei ole kaksostenrattaita lapsille). semmosta.yrittäkää jaksaa! köyhyys syö ihmistä todella :(((

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elä nyt suotta häpeä tilannettanne, ajattele miten onnellinen lapsenne on kun saa uudet kengät :-) Saa tassutella niillä koko illan sisällä :-)

Ostatte jotkut hyvät ja kauniit.

ja miettiä kokoajan mistä sitä repii rahat seuraaviin laskuihin.Hienoa, että sait avustusta kenkiin. Ne ovat tärkeä juttu niin lapselle kuin sinullekin, kun tiedät että lapsella on ainakin hyvä olla kun ei jalat palele. Onneksi lapset ovat tästä rahahommasta vielä autuaallisen tietämättömiä.Onko teillä vanhempia tms sukulaisia lähellä joiden luo voisitte piipahtaa esim syömässä jonain päivänä että vähän säästyisi ruokarahaa.Tsemppiä jatkoon!!! Toivon, että löydätte hyvät ja mieleiset kengät!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat