Seuraa 

Elikkäs isänpäivälahja on mielessä =) Mistä saa niitä kipsijuttuja johon voi painaa vauvan käden tai jalan kuvan. Paljonko suunnilleen maksaa?Hyviä ideoita myös sormiväreillä tehtävästä lahjasta otetaan vastaan. Voiko tavallisia sormivärejä käyttää vauvan kanssa, ajattelin että ehkä voisin painaa jalan kuvan ja kehystää tms.kaikki vinkit itse tehtyyn isänpäivälahjaan tervetulleita =)

Kommentit (2)

hinta 49 euroa. Saman asian ajaisi taikataikina tai askartelumassa valokuvakehykseen laitettuna, lasi vaan pois. Itse ostin ton Hannasin kehyksen, mutta kaduttaa että törsäsin noin paljon siihen, onhan se kyllä kaunis ja helppo.

Kipsistä en tiedä, mutta sormiväriasiaan voisin kommentoida:) Painoin just eilen tyttäremme (1kk) jalanjälkiä isänpäiväkorttia varten ja käytin Tiimarista ostettuja jovi-merkkisiä sormivärejä. Kun värin pesee huolellisesti pois heti painamisen jälkeen ja tarvittaessa rasvaa jalan/käden perusvoiteella niin varsin hyvin niitä voi moiseen tarkoitukseen käyttää. Sormivärit kun on hyvin myrkyttömiä senkin takia, että ne ovat yleisimpiä pienten lasten ensimmäisiä maaleja. Ja vaikka nyt ei ole syötäväksi tarkoitettukaan niin aika moni taitaa niitä ehtiä maistamaan..:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat