Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tässä teille Reimatec-ihailijat!

Vierailija

Näin kaupassa lapsen, jolla oli Reimatecit päällä. Puku oli yltäpäältä kurassa, lähinnä kuivuneessa semmoisessa. Näytti siltä, että pukua oli vaan vähän pyyhitty kunnes uudet kurat oli valloittaneet kankaan. Lapsi sitten tallusti pitkin vaatehyllyjä lääppimässä, ihmettelin kun jo myyjä ei puuttunut asiaan! Ihana jokasään Reimatec! Ja niitä kurahousujahan ei tarvitse vedenkestävän puvun kanssa.

Kommentit (8)

Vierailija

Nuo yllämainitut haalarimerkit on sellaisia, että ne kurastuu!!!! Ja näyttävät kaameilta kaupassa kurasina, hyi.Itse ostan lapselle umpikumipuvun, eihän se hengitä pätkääkään ja lapsella on sikakuuma, kun +10 asteessa puvun päällä on vielä kumipuku. Mutta ihanaa, saa tuhat kiksiä siitä, että tuo varsinainen puku on putipuhdas. Viis siitä, että lapsi viettää ulkonaoloaikansa kumipuvussa, jossa on kankea liikkua. Pääasia, että me kuljetaan kaupassa pää pystyssä ja puhtaassa ULKOILUpuvussa sisällä. Jees.

Vierailija

Mut nyt oli varmaan jonkun köyhän lapsi kyseessä... Kura ei tartu rikkaisiin eikä Reimatec-vaatteisiin, paitsi jos ne on hankittu kirpparilta.

Vierailija

Ei meidän kultamusuaiseen ainakaan Ikinä tartu kura kun sillä on 150e maksanut Reimatec superhyperplus päällä! Kura tarttuu vain köyhien lapsiin!;)

Uusimmat

Suosituimmat