Millaisia mattoja teillä on laminaattilattialla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on matto-ongelma. Laminaattilattia on niin liukas että tavalliset puuvillamatot eivät pysy tällaisessa lapsiperheessä hetkeäkään paikoillaan. Lattialämmitys vaikeuttaa asiaa entisestään. Olkkarissa meillä on VM-carpetin Tessa-matto joka ei liu' u ja sopii lattialämmitykseen. En vain esim. keittiöön haluaisi laittaa sellaista mattoa (nukkamatto) ja toisaalta keittiö tuntuu aika kolkolta ilman mattoa. Lastenhuoneen pyöreät pikkumatot tuntuivat ostettaessa hyvältä idealta mutta nyt ottaa päähän kun kyseiset matot löytyvät yleensä lähinnä puolittain kaappien ja hyllyjen alta.

Millaisia mattoja olette laminaatillenne hankkineet?

Kommentit (4)

Vierailija

reita, eikä ne pidä mattoa paikallaan. Se vaan et saattaahan tässä meidän tapauksessa olla vikana just tuo et se stoppari ei oo yhtenäinen maton pitunen, vaan oon sitä pätkiny ku tuntu et maksaa niin pirusti metriltä...

Vierailija

joissa on kuminen pohja, pysyvät aika hyvin paikallaan.Tosin olohuoneessa on suuri," keinokuituinen" matto, joka tietysti liukuu jonkin verran. Mutta siis puuvillaisia ns.tavallisia mattoja ei voi kyllä käyttää. Eli bukleematot keittiössä, lastenhuoneissa ym. ovat käypäsiä.

Vierailija

VM-carpetin matot tuntuvat pysyvän lattialla aika hyvin, meillä on ruokailutilassa puuvilla-paperinarumatto. Matto on iso ja raskas(160x230) ja vaikka se nyt onkin ison ruokapöydän alla, se pysyi hyvin paikoillaan työhuoneessakin keskellä lattiaa.En tiedä, auttaisiko sellainen kuminen ' mattojarru' noitten pyöreitten mattojen alla, pitkin hyllynalusia ne meilläkin tahtovat liukua.

Vierailija

laminaatti pääsee mielestäni parhaiten oikeuksiinsa ilman sen kummempia mattoja.Laittaisin matot ainoastaan pöytien alle eli keittiöön ja olkkariin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat