Kaipaan kissaamme...

Vierailija


...suunnattomasti. Oli vasta vajaa 2,5vuotias kun pahin pelkoni kävi toteen ja viime torstaina mieheni soitti kun oli lähtenyt töihin, kissa oli tien laidassa hengettömänä.

Nyt nukkuu ikiunta pihakuusemme alla... Tämä on nyt siis kuudes päivä ja itken lohduttomasti päivittäin. Tiedän että ajan kanssa tämä helpottaa mutta nyt tuntuu niin tuskalta. Pimeys ja syksyn harmaus masentaa. En saa nukuttua kunnolla. Heti aamusta kaikki valot päälle ja musiikkia ja jotain tekemistä on saatava.

Meille jäi toinen kissa mutta sekin vain pahentaa oloani kun mielestäni se suree ja kaipaa kaveria. Se ei oikein syökään. Ja tuntuu että kaikkien mielestä se oli vain kissa ja pitäis jo päästä ylitse...

Koti ei tunnu enää kodilta.... Itsellekään ei ruoka maistu... Kun otan esim juuston kaapista, se surettaa koska tämä pikku kisu tuli aina jalkoihin kärkkymään, ei tule enää.

Tämä on pientä kun toiset kirjoittaa mm.lapsen menettämisestä. Mutta mun maailma on seis. En osaa iloita edes siitä että muutaman viikon päästä olisi meidän esikoisen määrä syntyä. Pikku kisu ei nää sitäkään ihmettä. Onko muuta apua kuin aika????

Kommentit (3)

Vierailija

jos mahdollista, ota uusi kissanpentu. leikkisä ja vilkas pentu saa ihan väkisinkin hyvälle tuulelle! pet therapya parhaimmillaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat