Törkeää antaa lapselle joululahjaksi esim. toppahaalari tai talvisaappaat, kun lapsi joka tapauksessa tarvitsee niitä :(((

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

mummuilta ja muilta " tarvetavaraa" kuten juuri näitä ap:n toppahaalareita, lakanoita, urheilusortseja, uikkareita, mitä nyt kulloinkin tarvis on ollut. Inhoan liikaa materiaa.

Vierailija

Tuo 1-vuotias on tyytyväinen kaikkeen mitä saa, itse ostan sille pussilakanat mitä tarvitsee, isovanhemmat ostaa tarpeellisen pyjaman. Sille on sama vaikka sais pelkkää lahjapaperia lahjapaperin sisällä - ajatus on todellakin tärkein tuon ikäiselle. Miksi ostaisin/pyytäisin sukulaisia ostamaan tarpeettomia leluja, kun tarpeellistakin tavaraa voi ostaa.3-vuotiaskin tykkää vaatelahjoista, prinsessakuvioiset pikkuhousut ihan ykkösjuttu! Olis varmaan ikionnellinen jos paketissa olis kiva talvihaalari.Itse en toivoisi lasten saavan paljoa enää leluja, niitä jo kaikki nurkat täynnä eikä niillä oikein kukaan tunnu leikkivän. Mitä monimutkaisempi, kalliimpi ja hienompi lelu sitä varmemmin makaa lelulaatikon pohjalla käyttämättä!

Vierailija

, sisaruksille ensimmäinen, kaveripiirissä ensimmäinen jna..ja niitä leluja kun jokainen ostaisi niin tulisi aika yksitoikkoista, mun mielestä määrä ei kuitenkaan ole tärkein. Kiva kun saa lelujakin, mutta on todella mukavaa saada tärkeitä käyttövaatteitakin...ja kyllä meillä lapsikin loppujen lopuksi on tykännyt, vaikka ensireaktiona tietysti kiinnostuu leluista enemmän. Lopulta on kuitenkin aina muistanut paremmin sen, että esim. mummo toi kivan talvihatun tms kuin sen kuka toi minkäkin lelun, mikä sitten pölyttyy nurkassa kiinnostuksen huvettua...

Vierailija

minunkin mielestä pitää olla niitä lapsen toivomia leluja, koska siitä lapsi saa hyvän mielen ja eikös se olekin se joulun tarkoitus..? mutta ehdottomasti jotkut lahjoista PITÄÄ olla myöskin niitä tarpeellisia, esim pyjama/muuta vaatetta, pyyhe, pussilakanasetti, piirrustustarvikkeita yms.

Vierailija

teillä vissiin lapset saa pelkkiä lahoja. meilä osaa jo 3 vuotiaskin arvostaa kaikkia saamiaan lahjoja, jopa vaatteita! on kasvatuksesta kiinni millainen lapsesta tulee. ja meillä kylä ollaan onnellisia, jos lahjaksi tulee esim. vaatetta tms. käyttötavaraa. leluja on muutenkin ihan tarpeeksi. just tommosia tyypillisiä typeriäav- mammoja aloittaa usein täällä ton tyylisiä keskusteluja!

Vierailija

ja ne oli aina odotettu paketti mulla, koska ne oli aina erilaisia ja erikoisia jne. eräänä jouluna sain kummeiltani lukuvalon kirjoituspöytää varten, lamppu edelleen käytössä, vaikka siitä jo kohta 20v! Sain yleensä yhden isomman lelun tms vastaavan ja muut oli hyödyllisiä lahjoja. Hyviä ovat olleet ja rakkaita silti.

Vierailija

kun sain lahjaksi talvihaalarin. Sen saamiseen liittyi hurja onnellisuus, joka kulki mukanani aina, kun puku oli päällä. Ja tämä liittyy nimenomaan siihen, että puku tuli yllätyksenä lahjapaketista.

Vierailija

Erityisesti musta oli tyhmää antaa luistimia, suksia tms. jotka kuitenkin hommataan!Mutta nyt kun meillä on 4 lasta ja leluja niin paljon, että ei edes kärsi ajatella, niin jotta lapset saisi edes jotain paketteja jouluna, niin musta on ihan ok antaa jotain sellaista lahjaksi, joka ostettaisiin muutenkin!Ja lapset meillä tuntuu kyllä tykkäävän myös vaatelahjoista sekä urheiluvälinelahjoista.Toki joitain lelujakin annetaan lahjaksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat