Vierailija

Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteinen säästötili on isompia hankintoja varten, tosin mekin olemme vasta muuttaneet ja ostaneet uuden sohvan, tv-tason, sängyn ym. pientä... Nyt taas pitäisi alkaa kartuttamaan varoja. Noin 50-300 euroa kuussa laitetaan kuukaudessa säästöön.

Laskin joskus että meidän remppaprojektit (vanhempi omakotitalo joka kaipaa modernisointia) tarvitsisivat noin 10 000¿/vuosi -yksi isompi uudistus ja ylläpitoa-, kodinkonevaraa pitäisi olla vähintään 1000, mieluummin 2000¿ ja lomia varten vähintään 1000¿/vuosi.Eli riittää säästämistä loppuelämäksi

Mun tilillä noin 60 000 euroa ja miehen tilillä 100 000 euroa ja firman osakkeissa kiinni yhteensä noin 105 000 euroa. Vuokralla asutaan. Lapsia ei ole. Vuokraan, syömiseen, koulun käyntiin ja matkoihin menevät rahat, ei oikeastaan muuhun.

Saanko kysyä, minkä ihmeen takia asutte vuokralla? Teillähän olisi loistavat säästöt omaan asuntoon eikä tarvisi maksaa kuin yhtiövastiketta..

Nyt ruvetaan taas kartuttamaan pikkuhiljaa säästötilin saldoa. Mitään järin isoja summia ei säästössä pidetä, nykykoroilla aika turhaa. Lapsille on säästövakuutukset ja koitetaan lyhentää asuntolainaa mahdollisimman nopeasti.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat