Bussi-imetykseen: antaisitte pullosta jos lapselle tulee nälkä

Vierailija

Siis onko pakko imettää julkisilla paikoilla kun tuttipullot ja tuttelit on keksitty. Ei kelpaa oikein tuo nälkä syyksi.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ensimmäinen lapseni ei huolinut kertakaikkiaan pulloa,ei missään ei milloinkaan.En kyllä imettänyt bussissa,mut eipä huvittanut niin vaativan vauvan kanssa hirveesti reissatakkaan.Tuttikaan ei tietenkään kelvannut.

Eiköhän se ole kaikkien etu pitää vauvat mahdollisimman tyytyväisinä busseissa ja muuallakin,tavalla tai toisella.

Ne,joilla ei lapsia ole,eivät ole imettäneet,tai helppojen vauvojen äidit ja useimmat miehet,eivät voi millään ymmärtää tätä asiaa.Että joskus se imetys on todella se ainoa vaihtoehto.

Jollain tapaa häiriintyneitä ovat ne,joita imetys häiritsee.

Vierailija

..suomalaiset ovat lapsivihamielistä kansaa. Ei mitään huumorintajua ainakaan, mitä tulee tenavien kepposiin.

Sitä paitsi, eivät nuo katusoittajatkaan kaikisten niin häävejä ole, mutta siedettävä vaan on niitäkin kadulla kulkeissaan.

Vierailija

Kun vauvalleni tulee nälkä bussissa niin tottakai imetän siellä bussissa. Nousen ensin oikein seisomaan ja kuulutan suureen ääneen: " Huomio huomio, vauvallani on nälkä, aion ruokkia häntä IMETTÄMÄLLÄ. Se jonka mielestä tämä on kamala asia poistukoon seuraavalla pysäkillä. Sitten riisun koko yläosan paljaaksi ja imetän vauvaa niin että toisesta rinnasta maito suihkuaa vieressä istuvan päälle.

Vierailija

tuli nälkä. Jos bussi oli paikallaan odottamassa lähtöä, saatoin imettääkin. Liikkuvassa bussissa en olisi imettänyt. Muuten tuli kyllä imetettyä ihan kaikkialla.

Vierailija

" Sinä äiti, joka annoit lapsesi soittaa bussissa huuliharppua, noinko opetat lapsellesi käytöstapoja?" Huvittavaa miettiä sitä (täyttä?) bussia, jossa kajahtelee varmasti korviahivelevät huuliharppumelodiat! =D

Vierailija

sanoi kerran, että hänen mielestään on sivistynyttä imettää pullosta julkisilla paikoilla ja törkeää imettää rinnasta julkisesti.En viitsinyt hänen kanssaan alkaa enempää aiheesta vääntää, mutta ainakin oman kokemuksen kautta olen tajunnut, että ei sitä lapsen ruokintaakaan aina niin vain harrasteta äidin maun mukaan. Imetyksen onnistuminenkin voi olla niin vaakalaudalla, että lapsen päivittäinen pullosta ruokkiminen voi pilata sen. Jos olisin ylipäätään imettänyt lastani ja ruokkinut häntä aina pullosta julkisissa paikoissa, olisi lapsi saanut todella paljon pulloa. Kaupungissa kun tulee liikuttua niin paljon päivittäin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat