Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkälaiset rattaa olette hommanneet kun ikäeroksi tulee 15 v.?

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

sisaristuin. Aika huono, koska vaunu kippaa helposti. Koko ajan pidettävä kiinni. Sittemmin kaksosten helposti kokoontaittuvat vierekkäinistuttavat rattaat. Vauva köllötti siinä vieressä ja isompi nautti kyydistä!

Vierailija

matkaa sen verran, että helpommin pääsi rattailla, kuin kantamalla kävelystopin tehnyttä esikoista.Noista käytetyistä vielä sen verran, että ovat hinnoissaan niin, että tod. näk. saat myydessäsi vielä omasi pois, jos vain löydät sopivat. Ts. tosi käytetyistäkin pyydetään aika paljon. Omani ostin 180 eurolla ja päälle kantokoppa 50 euroa kaupasta (Emman pehmeä kantokoppa) ja myin molemmat yhteensä 200 eurolla. Lisäksi pesetin päälliset 25 eurolla. Eli tuo 55euroa oli mielestäni hyvä investointi vuoden käytöstä. Enemmänkin olisin voinut rattaista saada, mutta kun myin ne tutulle, niin en viitsinyt pyytää.

Vierailija

muuten en olisi päässyyt juuri minnekkään kun autoa ei ole ja matkaa kuitenkin 2-3 km minne tahansa halsin mennä. Tai olisimme päässeet, muttei kotiin takaisin... nyt kun vanhempi on 2,5 niin kävelee hyvin itsekin, olen laittanut rattaista huolimatta kävelemään mahdollisimman paljon. Mutta kotimatkat kuitenkin turvattu kun tietää että saa istumaan silloin kuin väsyttää, tai tietoisesti juokseekin toiseen suuntaan...

Uusimmat

Suosituimmat