miksei voisi muka imettää bussissa jos osaa tehdä sen

Vierailija

huomaamattomasti tai ainakin niin ettei tissit näy?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Vauva kuuluu bussissa vaunukoppaan. Vaikka itkisikin, niin tuskin itkee itseään hengiltä.Oikeesti ihmiset hei, ettehän kirjoittele tällaisia tosissanne.

Vierailija

nimittäin aina se ei todellakaan ole kaunista eikä mielekästä katseltavaa!

Jos äiti on hiukka epäesteettinen ja lisäksi suurieleisesti esttelee varustustaan on se erittäin kiusallista että YÄK!

Vierailija

että täällä av:lla niin sanotaan! Täällä sanotaan myös että sektio ei ole synnytys, vauvaa täytyy täysimettää, lapsella on oltava reimatekit ja goreteksit, ja kaikkea muuta viisasta. Kannattaa uskoa kun TÄÄLLÄ niin sanotaan! ;)

Vierailija

Jos se rupesi huutamaan kun kotimatkaa oli yli vartti jäljellä, niin taatusti otin syliin ja rinnalle, eikä koskaan kukaan sitä mitenkään negatiivisesti kommentoinut.En kyllä tajua miten joku alle vuoden ikäinenkin olisi muka paremmassa turvassa siellä vaunuissa, joissa ei välttämättä ole edes kiinni mitenkään, kuin sylissä ollessaan.

Vierailija

oikeastaan imetin koko ajan. ainoa mahdollisuus päästä ulos asunnosta oli ottaa tyttö liinaan ja laittaa tissi suuhun. siellä se sitten lutkutteli ja nukkui koko kauppareissun ajan. En usko että rintani koskaan näkyivät juurikaan.(heh, kuulostan ihan provolta)

Vierailija

Ottaahan se vähän selkään ja niskaan mutta ei ole niin hankalaa ja epämukavaa kuin miltä varmaankin näyttää.Jos turvallisuusnäkökulma unohdetaan, niin en ymmärrä miksi huomaamaton julkisissa imettäminen ketään loukkaisi tai häiritsisi.

Vierailija

Mutta tähän en osaa ottaa kantaa, koska en matkusta bussilla. Täällä niitä ei yksinkertaisesti kulje. Enkä tiedä onko turvallisempaa olla kopassa (eikö sekin jarrutuksessa lennä iloisesti?) kuin syöttää.Yhtä asiaa mietin tässä, ja se on tuo esteettisyysnäkökulma. Mistä lähtien rinta ei saa näkyä? Jos äitiä itseään se ei häiritse, että tissi vilahtaa, niin eikö meillä samaa paljasta rintaa tule joka ovesta ja ikkunasta ja mainoksesta sisään?? Itse olen sen verran ujo, että vaikka julkisilla paikoilla imetän (esim.ravintoloissa) en rintojani vahingossakaan vilauta kenellekään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat