Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko muilla huomenna PAS?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Huomenna 9.11. olisi kolmas ja tällä erää viimeinen pas. Tutkimuksia ja hoitoja yli kaksi vuotta takana ja alkaa toive hiipua. Nyt on pakko pitää pieni paussi. On niin rankkaa henkisesti pettyä joka kuukausi yhä uudelleen ja uudelleen...

Kommentit (3)

Vierailija

Heippa,minulla oli tänään 1. PAS syyskuisen 1. ICSI-hoidon tuoresiirron jälkeen. Toiveet eivät ole korkealla, kun tuntuu, ettei näin hoitohistorian alussa kuitenkaan voi tärpätä. Olen pysytellyt palstalta onnistuneesti poissa tuon ekan hoitokerran jälkeen. Meillä saatiin pakkaseen 9 alkiota, mutta niistä käytettiin jo ekat neljä: kaksi ekaa tuhoutui sulatuksessa ja kaksi seuraavaa selviytyivät. Näistä vain toinen siirrettiin ja toinen viskattiin jonnekin roskiin. Tuntuu se vaan kauhealta tuhlaukselta.Varmaan sinulle voisi tehdä hyvää hoitotauko ja katsoa tilannetta sen jälkeen uudelleen. Itse olen kokenut tämän palstailunkin jotenkin stressaavana, kun sen takia ajatukset kiertävät yhtä ja samaa rataa. Voimia sinulle!

Vierailija

Minulle siirrettiin kaksi alkiota. Molemmat oli ihan hyviä. Taas on vähän enemmän toivoa kuin eilen. Peukut Sinulle, toivottavasti tärppää!

Uusimmat

Suosituimmat