Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tajuatteko miten riskialtista on riepottaa pientä lasta vanhemmalta toiselle?

Vierailija

Ensi alkuun lapsi joutuu kokea vanhempiensa pesäeron ja jo pian tätä shokissa olevaa lasta riepotetaan kahden kodin välillä. Parhaassa lykyssä vanhemmat vielä mustamaalaavat toisiaan lapsilleen.



Keskustelua, kiitos.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Kuinkahan monella teistä on omakohtainen kokemus vanhempien erosta? Helppo se on yrittää eläytyä lapsen tunteisiin ja luulla että ero on aina paha juttu. Mutta ei mulle jäänyt traumoja rikkinäisestä perheestä. Tiiviit välit säilyi molempiin.

Vierailija

merkeissä.



Kuinka moni meistä aikuisista suostuisi tuollaiseen viikko siellä toinen täällä asumiseen? Ja vielä useiden vuosien ajan. En minä ainakaan. Ei se ole ihmisen elämää.

Vierailija

Kyllä lasten on hyvä elää vaikka kahdessa kodissa, yhdessä kodissa ja nähdä toista viikonloppuna tai miten ikinä vanhemmat näkee parhaaksi KUIN se että lapsi saa parisuhdemallia riitelevistä ja äkäisistä vanhemmista, pahimmassa tapauksessa väkivaltaisesta vanhempien suhteesta. Miten vanhemmat voi olla hyvänä esimerkkinä jos vanhemmat ovat onnettomia? Haluaako kukaan tietentahtoen näyttää ja opettaa sitä lapsilleen? En ymmärrä sitä että -olemme yhdessä lasten takia paskaa.

Maalaisjärkeä 2000-luvun Suomessa, emme elä isovanhempiemme aikaa...

Vierailija

Sitten heillä (anhemmilla) on toinen koti, jonka jakavat vuoroviikoin. Jokatoinen viikko siis siellä asuu isä ja toinen viikko äiti. Toinen asunto on toisen ja toinen asunto toisen noin niinkuin virallisesti.

Joten ei tule sen kalliimmaksi kuin muutenkaan. Ja ompahan lapsilla se sama paikka aina.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat