Vierailija

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ruoka itsessään on todella vähäsuolaista juuri sen takia, että " piilosuolaa" lapsi saa varmasti. Muuten ruoka on hyvin maustettua. Leivän päälle olen antanut leikkelettä 1v. iän jälkeen, juustoa jo aikaisemmin. Joskus on syönyt 2 leikkelettä päivässä, joskus yhden kahdessa viikossa... Eli vaihtelee. Nakkeja ja makkaroita melko harvoin laitan, mutta joskus (esim. kerran kuussa) niitäkin. Puuroon en laita suolaa.Kohtuuden kun pitää mielessä niin voi hyvillä mielin antaa lapsen maistella vähän kaikkea!

kunhan pidät määrän kohtuudessa. makkaraa löytyy nitriititöntä joka olisi ehkä paempi vaihto ehto kuin nuo nitriittiset. meillä syödään kyllä juustoa aika paljonkin mutta leikkeitä kohtuudella.

nykyäänhän opastetaan että 1 vuotta on se rajapyykki, jonka jälkeen lapsi voi syödä samaa kuin muukin perhe. Teemme kuitenkin kaikki ruuat vartavasten suolattomina, joten suolaa lapsi saa lähinnä leivästä, jota sitäkin menee aika vähän, max 1 viipale/päivä. Ja nakkeja, makkaroita, leikkeleitä ym. emme ole vielä antaneet yhtään emmekä varmaan vielä pariin-kolmeen vuoteen annakaan, koska ovat kuitenkin tosi epäterveellistä syötävää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat