St Albansin Suomi-koulu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli pari kysymystä:-onko heillä ryhmää kolmevuotiaalle, vai onko hän vielä liian pieni?

-mitä siellä tehdään?Antakaa tulla kokemuksia, esikoisen suomi on nimittäin jäämässä enkun jalkoihin, ja jotenkin sitä pitäisi vahvistaa.

Kommentit (5)

Vierailija

Me kaydaan juuri tuolla St.Albansin suomikoulussa, ja se on tosi kiva! Taitaa olla Brittannian suurinkin.

Siella on ryhma 0-3 vuotiaille, jossa sosiaalistutaan muiden aitien ja vauvojen kanssa seka lopuksi on laulutuokio. Myos 3-5 vuotiaille on ryhma ja sitten koululaisten omat ryhmat. Kysy suoraan koululta niin osaavat varmasti kertoa paremmin.

Koululla on myos kattava kirjasto ja kauppa!Missa pain te muuten asutte?

Vierailija

Vielä yksi kysymys( yritin soittaa koululle, mutta eivät vastanneet). Voiko kouluun liittyä kesken lukuvuoden, vai pitääkö odottaa joulun jälkeen?Asumme Pohjois-Lontoossa, Crouch Endissä.

Vierailija

Bristolissa ainakin Suomi-koulun lastenryhmä on tarkoitettu muistaakseni 3-8 -vuotiaille. Käytännössä siellä tällä hetkellä opiskelee 3-4 -vuotiaita. Se ilmeisesti on ihan koulukohtaista minkä ikäisiä sinne ottavat. Bristolin lastenryhmässä ei kirjoiteta nuorista osallistujista johtuen, vaan puhutaan, opitaan, leikitään, lauletaan ja piirretään suomeksi ja suomalaisittain.Ota yhteyttä siihen alueesi Suomi-kouluun ja kysele ryhmistä. Jos pienten lasten ryhmää ei ole, niin perustakaa sellainen.

Vierailija

En tieda mita numeroa yritit, mutta entas jos soittaisit Head teacherille, Mariannelle, tai vaikka mailaa hanelle, niin han osaa kertoa tarkemmin.

Jospa te jo paasisitte seuraavan kerran tulemaan sitten opiskelemaan!

Ja kaikkia herkkuja loytyy kaupasta, seka tosi kattava kirjasto, niita ma aina odotan innoissani!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat