Vierailija

Serkkuni, joka oli vauvan saadessan vain 21v ja koulu oli kesken.

Vauvan isä oli joku , kuka tietää. Serkkuni ei välittänyt lapsesta niinkuin äidin pitäisi.

Ei ne olleet yhdessä enää isän kanssa kun vauva syntyi.

Yritin auttaa serkkuani ja annoin kaiken apuni. Mutta eräänä yönä " Miia" (keksitty nimi) oli kuulemma herännyt vauvan itkuun.

En tiedä mitä oli käynyt. Mia kertoi että vauva ei ollut lakannut itkemästä vaikka mitä oli tehnyt, sitten oli mukamas pikkasen ravistanut vauvaa, että ole nyt hiljaa.Mulle soitettiitn aamulla, että vauva on sairaalassa. Oli kuulemma aamuyöstä sinne viety sairaalassa lakannut hengittämästä.

Kaiken kuulustelun jälkeen sain irti serkustani, että hän oli vauvaa " pikkasen ravistanut" . Kysyin mikä se pikkasen muka on?

Jos vauva on sairaalassa. Sillä hetkellä olisin halunnut tappaa serkkuni. Sanoi että, ei lujaa mutta vähän kun ei lakannut itkemästä.

Voi jumalauta, joka ilta melkein olei serkkuani käynyt auttamassa. Ja ilta kun en sinne mennyt serkku teki pahaa vauvalle.Sairaalaan menin ja´vauva oli aika pahassa tilassa. Lä' äkärit epäili että vauva on myös viskastu päin seinää.

Sille pienelle tuli aivovamma ja muuta ongelmaa.Pieni serkkuni tytär vietti koko elämänsä sen ravistelun jälkeen sairaalassa ja nyt kuulin että hän on kuollut pois:(Aivoverenvuotoja siitä seuranneet keuhko-ongelmat ovat ehkä syynä.:(Serkkuni saanee syytteen taposta ja se on sille oikein.

t.tSivut

Kommentit (23)

Sain jopa esikoisen täysin yksin ollessani nippanappa 18v ja nyt odotan kolmatta ja ikää 22v ja kaksi edellistäkin on elossa.. ja ihan naimisissa olen minäkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei varmasti se, vaan ap yritti lienee kuvastaa sitä, että elämäntilanne oli rankka. ihme, että joku vetää heti herneen nenään tosta ikäjutusta. ei ollut pointti, ellette ymmärtäneet. t: ei ap

lapsen äiti tiennyt kuka on isä tai sitä, ettei hänellä ollut oikein äidillisiä tunteita. Jos te haluatte nyt samaistua tapaukseen ikänne takia, go for it.Lupaan, että kun olette 44v, niin teillä ei ole enää mikään pakko älähtää heti kun jostain toisesta 44-vuotiaasta kirjoitetaan - esim " 44-vuotias nainen ajoi perheensä lumihankeen kirveen kera" . Et jää se tarve vingahtaa heti, et " taas meitä nelikymppisiä sorretaan, en mäkään ole ajanut perhettä lumihankeen" .Tuollainen infantiili samaistuminen hälvenee jossain määrin, tilalle tietysti tulee se, jos väkisin haluaa aina tuntea itsensä jonkun sorretun ryhmän jäseneksi.

Pointti oli kai varoittaa ihmisiä. Ei kaikki ehkä tiedä että ravistelu on niin vaarallista. Nimenomaan pienen vauvan niskan tulemisesta nostettaessa puhutaan kyllä, mutta neuvolassa ei mitenkään korostettu miten vaarallista pienikin ravistelu voi olla.

kaikki me nuoret äidit ravistelemme vauvojamme, alhainen ikämme tarkoittaa luonnollisesti että tapamme lapsemme.toivoo hyvä 21v. kahden lapsen äiti ja uskollinen aviovaimo

Enkä lastani oo ravistellut ikinä. Kaverini sai esikoisen 17-vuotiaana ja hyvin on lapsensa hoitanut. Ehkä paremmin, ku osa " vanhemmista" äideistä!

nimittäin tällaisia tapahtumia VALITETTAVASTI sattuu,aivan kauheaa mutta miten joku olisi tänne tullut kertomaan noinkin yksityiskohtaisesti asiasta?!

JA veikkaanpa, että sattuu myös ihan ' paremmissakin' piireissä, vanhemmille äideille ja jopa avioliitossa oleville. Tän jutun pointti nyt varmaan oli siinä etä se *ihan pikkusen ravistelin kun se huusi ja huusi* ei oo hyväksyttävä selitys kun vauva kuolee. Siihen kuolemaan kun ei tarvita kuin se yksi ravistelukert ihan ilman sitä seinään heittämistäkin jota tässä tapauksessa epäiltiin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat