Lähetättekö joulutervehdyksenne lasten kuvalla varustetulla kortilla vai perinteisellä joulukortilla?

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

Säästän vain itsetehdyt, joiden eteen on nähty vaivaa! Ne on upeita muistoja.Albumiin en todellakaan liimaa tuttavien lasten joulukuvia ja sisarukset on kanssani samoilla linjoilla, joten heidän lapsistaan ei onneksi kuvakortteja edes tule.

Vierailija

Minusta taas on kiva saada kuvakortteja, kun muuten näen sukulaisia hyvin harvoin. Liimaan kuvalliset joulukortit valokuva-albumiin kuten muutkin kuvat, tavalliset kortit kyllä hävitän.Ja ajattelin teettää lapsista joulukorttikuvan, jotta näkevät sukulaisetkin lasten kasvamisen. Joka toinen joulu meillä on ollut tapana lähettää kuvakortti. En ole edes ajatellut, että se voisi ärsyttää...

Vierailija

Kohtelen kuvakortteja kuten muitakin valokuvia. Kortit menee roskiin. Viime vuonna oli omista lapsisa kuva kortissa. Tänä vuonna ei ole.

Vierailija

Mä ainakin tykkään niistä hirveesti. Ihanaa saada erilainen kortti " tusinakorttien" sijaan.

Tänäkin vuonna siis tehdään lasten kuvista kortti...toivottavasti ei kuitenkaa roskiin päädy:(

Vierailija

Lapsi kastettiin viikkoa ennen joulua ja kortissa samalla paljastimme hänen nimensä...ilmeisesti on tykätty kun monella olen nähnyt tämän kuvan esillä olevan edelleen.Tyttö reilu 2kg makasi lampaantaljalla sykkyrässä nukkumassa. Nyt tutut varmasti tunnistavat ketkä kortin saivat.

Tästä vuodesta en vielä tiedä miten tehdään. Jaksaako laittaa kortteja ollenkaan...kaippa ny jotain.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat