Seuraa 

Laitan tämän kysymyksen tännekin, josko joku osaisi auttaa.Eli miten onnistuisi liinailu ulkona näin talven tullessa... Mulla on käytössä trikoinen liina ja haluaisin kantaa 2kk:n ikäistä vauvaa siinä oman talvitakin päällä, en siis omista kantotakkia enkä ole sellaisesta kiinnostunut (enkä halua käyttää muutakaan isoa takkia).Ongelma on siis se, että kun vauvalle pukee toppapuvun päälle, häntä on tosi vaikea saada " sullottua" liinaan, esim. tuntuu ettei jalkoja saa tarpeksi levälleen sammakkoasentoon, samoin pää on hankala saada tuetuksi liinalla, koska vauva on niin jäykkä paketti.Olisiko kellään tiedossa mitään kikkakolmosta?! Vai pitääkö vain odottaa kevääseen...

Kommentit (4)

minulla oli tuo sama ongelma kantoliinailussa. Koska en raaskinut ostaa tarpeeksi isoa talvitakkia, jotta vauvan olisi saanut sen sisään liinailu rajoittuikin talvella vain sisätiloihin.Minusta vauvaa on muutenkin hankala kantaa takin päällä. Ei saa tarpeeksi lähelle, jotta rauhoittuisi hyvin, takki voi olla liukas, vetoketju voi painaa, sidonta on liian löysä tai liian tiukka.

Täksi talveksi ostin 1-vuotiaalleni pata-pum kantorepun, jonka pitäisi olla ergonominen, jotta myös takin päällä kantaminen onnistuu.Viime talvena tein joskun niin, että sidoin liinan päälleni kotoa lähdettäessä. Jos menimme ostoskeskukseen otin vauvan vaunuista ja riisuin ulkovaatteet. vauva viihtyi ostoksilla paljon paremmin, kun sai torkkua liinassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joustamattomilla liinoillahan sidonta tehdään loppuun asti vasta, kun vauva on jo aseteltu paikoilleen. Ehkä trikoisen liinankin kanssa voisi tehdä niin. Silloin ainakin vauva saadaan kohdalleen hyvin ja sidonnan voi tiukentaa vaatteiden mukaan sopivan tiukaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat