Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (3)

Meillä neiti (2 v 7 kk) ilmoitti aina herätessään vielä, että hän ei sitten nuku enää. Heräsi 3-5 kertaa/yö. Olimme jo ihan loppu.Teimme radikaalin ratkaisun ja emme enää menneet hänen luokseen peittelemään. Tyttö tietysti huuteli ensin aikansa, sitten alkoi itkemään ja sitten tuli itkien meidän huoneeseen. Kun hän tuli huoneeseemme käytin hänet vessassa (ei ole enää vaippaa) ja menin takaisin omaan sänkyyn. Ilmoitimme hänelle, että nyt on yö ja nyt nukataan, mene takaisin nukkumaan omaan sänkyyn (olimme aikaisemmin vieneet hänet aina sänkyyn takaisin ja peitelleet, kun välillä tuli suoraan ilman huuteluja meidän huoneeseen). Ekana yönä tyttö huusi huoneessamme melkein ½ h ja meni sitten sänkyynsä nukkumaan eikä huudellut sinä yönä. Toisena yönä tuli taas itkien huoneeseemme, mutta lähti vessassa käynnin ja kehoituksen jälkeen heti pois. Tämän jälkeen on muutaman yönä käynyt huoneessamme, jolloin ollaan käyty vessassa ja sen jälkeen menee kiltisti takaisin nukkumaan.On ollut ihan juhlaa nukkua kokonaisia öitä. Olin jo niin väsynyt ennen öiden rauhoittumista, että yksi aamun en muistanut pestä hiuksiani ollenkaan suihkussa. Aloin sitten hiuksia föönätessä ihmetellä, että miten hiukset on niin tahmaset. Enkä sitten tietystikään enää kerennyt uudestaan suihkuun. Muitakin sattumuksia ja unohduksia sattui väsymyksen takia.

Meillä on tytön kanssa samassa huoneessa nukkumassa myös isoveli, mutta hän on onneksi niin sikeäuninen, että ei herännyt itkuihin ja huutoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huutaa monta kertaa yössä ja herättää isoveljensäkin. Välillä on pakko ottaa viereen nukkumaan, kun ei jaksa ravata peitelemässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat