Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Monet kengät lapsellasi talvikaudeksi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä molemmilla 2v ja 4v goretexit ja isommalle tänään löysin pitkän etsinnän päätteeksi bungaard tms nahkakengät lammaskarvavuorilla siistimmäksi kengäksi ja kovalle pakkaselle. Pienemmälle vielä toiset hankkimatta eli nahkaiset kengät.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

melba:

Lainaus:


Samalla kun sitä asiaa varmistin ulkomailtakin, niin huomasin, että ilmeisesti keväästä lähtien ruvetaan taas tekemään Elefanteneita. Tämä tietty mun alle avuttomalla saksankielentaidolla katsoessa.
No, tämä oli kyllä päivän paras uutinen!

Vierailija


-Vikingin goret pihalle (vaaleanpunaiset)

-vaaleanpunaiset uggit

-vaaleanpunaiset mokkaiset karvavuoriset (niissä " avautuu" läpät alas asti, solmitaan nahkanauhoilla kengän ympäri)

-mustat mokkaiset perusnilkkurit

-tummanruskeat nahkaiset perusnilkkurit

-valkoiset karvabuutsit (tarkoitettu käytettäväksi valkoisen karvaliivin kanssa)

-vaaleanpunaiset perusnilkkurit, sporttisetkevättalveksi on sitten vaaleanpunaiset mokkaiset perusnilkkurit, vuorettomat.eli kenkämäärästä voi päätellä, että meillä tytsy ei käytä ulkokenkiä muuten kuin tarhassa pihalla. Tarhaan mennään aina asuun sopivissa toisissa kengissä, ja niissä lähdetään myös pois. Myös haalari on aina tarhassa, kotiin tuodaan vaan pestäväksi.

Vierailija

- Vikingin coret

- Tepsut lammasnahkavuorelliset

- mekkokengätLisäksi yhdet käytetyt Kuomat ja lämminvuorikumpparit, jotka siis molemmat tavallaan ylimääräiset. Näkisin, että kaksilla pärjättäisiin: coretex-kengät ja kauppakengät (mekkokengät).

Vierailija

kuomat kovempia pakkasia varten

tretornin lämminvuori kumpparit loska, nollakeli kengiksi

pionin karvavuorelliset kengät menee nyt pikku plussa kelillä.olen miettinyt että pitäiskö ostaa yhdet kengät vielä, nahkaiset jotkin vuorelliset. pionit on varmaan kohta pienet, villa sukkaa tms paksumpaa ei niihin enään mahdu.

millaiset ja mitkä onkin sitten eriasia. en raaskisi yli 40e pistää kenkiin enään rahaa mutta eipä taida alle 40e löytyä sellaisia mitkä olisivat hyvät ja käytännölliset

Vierailija

Siis meillä on ollut ja on tänkin vuonna (lapset 4 ja 6):

- kuomat pakkaskeleille, ainoat joilla meidän lasten jalat on pysynyt lämpiminä kun pakkasta ennemmän kuin -5

- kevyemmät karvavuoriset nilkkurit pikkupakkasille ja syys/kevätkäyttöön

- loskarit tai lämpökumpparit lätäkkökeleihin- viime talvena oli ekaa kertaa noiden kahden viimeisen tilalla goretexit, silti tarvittiin vielä niitä lämpökumppareitakin ja ainakaan meidän lapset ei pakkaskelillä tarennut goreilla- eskarilaiselle on nyt ekaa kertaa vielä sellaiset nätimmät mekkosaappaat (serkulta saadut)

Vierailija

...eli goretexit kosteille.

kuomat kylmemmille

ja nahkaiset siistimmiksi kauppakengiksi.Noin monia en olisi itse uutena ostanut, mutta nahkakengät sain huippuhalvalla, käytetyt mutta tosi pienellä käytöllä olleet ja vaikken periaatteessa käytettyjä kenkiä lapsilla käytä, niin nuo oli niin vähän käytetyt ja aika pienelle käytölle varmaan meilläkin jää, joten uskallan ne muutamat kerrat käyttää.

Goret ostin itse alesta ja kuomat saatiin lahjaksi.Goret ja kuomat olisin hankkinut jokatapuksessa, kun märillä goret ehdottomat ja kunnon pakkasilla ei meillä ainakaan viime talvena enää goreilla pärjätty joten kuomat sitten paukkupakkasille joita täällä meilläpäinkin varmasti on jossainvaiheessa talvea luvassa :)

Vierailija

Yhdet kirpparilta ostetut hiekkalaatikko goret

Lämminvuorikumpparit, jotka oikeestaan tarpeettomat

Mekkosaappaat

Nahkaiset goret

Paremmat goret

Lopputalvea odottamassa muutamat isommat kengätNoin paljoa ei tarvittaisi, mutta en halua pukea neidille ihan vaatteisiin sopimattomia kenkiä...En ole turhamainen en... :)

Vierailija

Esikois tyttö 6v. käyttää tarhassa ja ulkoiluun Eccon Gotetex kenkiä. Ne ostettiin tänä vuonna kovalla hintaa kun keväällä ostetut olikin jo tiukat. Lisäksi on varalle yhden perintönä tulleet Eccon goret. Parempina kenkinä Melanian mokkaiset ruskeat nilkkurit(ihanat ruskea villakangastakin ja asusteiden kanssa).Keskimmäisellä, tyttö 4v. on siskon vanhat Viking Goretexin. Laatu on hyvä sillä kengät on säilynyt uutta vastaavina. Parempina kenkinä Benettonin mokkaiset nilkkurit, nekin ruskeat.Poika 1,5v sai viime kevään aleista Elefanttenin tummansiniset Goretexit. Lisäksi kakkos kenkinä siskojen vanhat oranssit Footin goret. Parempina kenkinä Naperon mustat nahkakengät. Nämä on kulkenut kaikilla kolmella parempina kenkinä ja säilyneet uutta vastaavina kun eivät ole onnistuneet potkimaan kärkiä rikki.Eli siis pääasiassa kaksilla kengillä mennään. Tämä siksi että haluan jotkut " pyhäkengät" ulkokenkien lisäksi!

Vierailija

Jos talvi jatkuu tällaisena, goretexit ovat luultavimmin aivan oivat. Jos taas siirrytään paukkupakkasiin, katsot sitten tarkeneeko lapsi goreissa, vai ostatko esim alennusmyynnistä kuomat lisäksi.

Vierailija

Eli mustat Viking goret pikkupakkasille, mustat kuomat hommasin juuri koville pakkasille ja ihan vesikeleillä käytetään tavallisia kumppareita villasukan kanssa. Pienemmälle jäi kyllä esikoisen t.sin. nahkaiset tepsut kyläily kengiksi, vastaavat pitäisi varmaan hommata vielä esikoiselle. Kuopuksella joka joulukuussa täyttää vuoden niin tällä hetkellä jo käytössä kuomat rattaissa istuessa ja kunhan alkaa käveleen itse ja tulee pakkaset niin sitten otetaan käyttöön punaiset nahkaiset muumipionit. Hänelle ei enempää hommata.

Vierailija

Tytöllä 5v-Vikingin goretexit

-Din Skon supersöpöt mokkasaappaatPojalla 6v-Kangaroosin goretexitMietin vielä kannaattako ostaa molemmille vielä Kuomat pakkaskelille.

Viime vuonna pärjäsivät hyvin pelkillä goreilla,oli lauha talvi täällä

pk-seudulla.En viitsi hamstrata turhaan jos ei ole tarvetta.

Molemmilla on tietty kumpparit.

Vierailija

Poika on 4 vee ja kenkiä ostin kevään aleista valmiiksi.Nahkaiset lämpövuorelliset Tepsut,

Kangaroosin goretexit,

perus-Kuomat,

lämpövuorikumpparit ja

villavuoriset merkittömät nahkanilkkurit kaupungille.Sitten on erinäisiä " välikausi" popoja, joita vielä käytetään, kun talvea odotellaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat