Voi jumalauta mä hajoan ton Päivi Räsäsen asenteellisiin kommentteihin!

Vierailija

Se nainen tekee typerillä mielipiteillään mut hulluksi!!

Kattokaa miten se vaahtoaa kakkosen hedelmöityskeskustelussa. Se sitten jaksaa haukkua homoja ja lesboja. Aina paikalla narisemassa.

Kommentit (11)

Vierailija

mun mielestä asia ei ole sellainen mitä pitäisi millään tavoin lähteä lailla sörkkimään, halutessaanhan joka tapauksessa naisparit/ yksinäiset naiset lapsen saavat...ehkä sitten ei olekaan kyse niin turvallisista keinoista. Saahan noita siittiöitä ruiskullakin kotikutoisesti laiteltua kun löytää ystäväpiiristä tms suostuvaisen luovuttajan... Mennään ojasta allikkoon tällaisten lakiasioiden kanssa, ja nää vouhottajat ei tunnu ajattelevan seurauksia laajalla tähtäimellä ei sitten yhtään...

Vierailija

Mutta on kyllä omituisia ajatuksia nuo, etteivätkö lesbot/homot olisi kykeneviä hyviksi vanhemmiksi.. Miettikääpä omalle kohdallenne; huolehtisitteko lapsistanne vähemmän tai rakastaisitteko heitä vähemmän mikäli huomaisittekin eräänä päivänä olevanne lesboja? Tuskinpa vain.

Vierailija

ollakin, Räsänen ärsyttämällä ärsytti viilamaalla pilkkua joka himskatin asiassa, ja ihan hyvä kun hiukan näpäytti takaisinkin...Hänen kommenttinsa olivat perusteltuja ja harkittuja, Räsäsen kuulostivat lähinnä uskonnolliselta kannalta tulevalta lätinältä, vailla harkintaa...

Vierailija

Minun mielestäni herneet nenuun veti Naisunionin (?) pj, jonka taitaa olla todella vaikea ymmärtää kenekään muun mielipiteitä. Päivi Räsäsellä on sentään erittäin perustellut mielipiteet ja hän osaa ilmaista itsensä selkeästi, rauhallisesti ja hyvin. Enkä ota kantaa siihen, olenko hänen kanssaan samaa mieltä vai en.

Vierailija

Onhan Päivilläkin oikeus tuoda esiin näkemyksensä niinkuin muillakin.

Ihailen Päiviä suuresti, kun hän uskaltaa mennä puhumaan asiaa tuollaiseen keskusteluun ja uskaltaa olla mielipiteidensä takana, vaikka tietää ettei saavuta niillä suosiota. Hienoa Päivi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat