Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko olemassa vauvoille tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä käsiä varten?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kiinnostaa tietää onko olemassa jotain kosteuspyyhkeitä vauvojen käsien pyyhkimiseen? Näin flunssa-aikana ei olisi pahitteeksi pyyhkäistä välillä pikkuisen käsiä kun hän koskee kaikkeen kahvilan syöttötuoleista lähtien. Myös flunssaiset aikuiset ihmiset ärsyttävät kun ovat ensimmäiseksi kaupoilla koskemassa vauvan käsiä. Ehkä kuulostan vähän ylihysteeriseltä, mutta itse tykkään pitää huolta käsihygieniasta ja omassa laukussanikin kulkee käsien desinfiointiaine.

Kommentit (5)

Vierailija

Pyyhkäistä pampperssin pyyhkeillä omia kasvoja. Hyi kamala. Kasvot jäi ihan " limaisen" tuntuiseksi ja alkoi kutiamaan. Voi olla että pieni allerginen reaktio tuli. Mutta sen jälkeen en ole vauvaa noilla pyyhkinyt.

Vierailija

kosteuspyyhkeitä erikokoisissa pakkauksissa. Käy ihan koko vauvan pyyhkimiseen :) Siitä vauvatarvikehyllystä, vaippojen vierestä.

Vierailija

Hupsista, enpä ollut tajunnutkaan että noita " peppupyyhkeitä" voi käyttää muuhunkin puhdistukseen, siis ihan oikeasti. Piti ihan mennä pakettia tavaamaan ja siinähän oli ihan kuvakin että käy käsien pyyhkimiseen, no hyvä tässä vaiheessa huomata kun vauva on reilut 9 kk...

Uusimmat

Suosituimmat