Seuraa 

Osaisiko joku täällä valottaa asiaa..Takana yritystä 03/05 lähtien. Matkan varrella kaksi keskenmenoa rv 6 ja rv 12 - ei siis varsinaisesti ole kyse lapsettomuudesta, ainakaan vielä, mutta lapsensaantiongelmista kuitenkin.Edellisen keskenmenon jälkeen kaavinta hillittömän vuodon takia (kohdussa paljon raskausmateriaalia). Istukka rappeutunut, ei ilmeisesti muuta vikaa. Ensimmäistä keskenmenoa ei tutkittu.Tässä jälkimmäisessä raskaudessa ainoana oireena oli iho-ongelmat, suoranainen akne (vaikka murrosiässäkään ei ollut mitään ongelmia ihon suhteen), eikä tilanne ole helpottanut vieläkään (1,5 kuukautta kuitenkin jo kulunut ja kuukautisetkin jo alkanut).Muistelisin, että iho-ongelmat saattaisivat olla yhteydessä johonkin hormonaaliseen häiriöön tai sairauteen? Onko mahdollista, että iho-ongelmani saattaisivat antaa viitteitä keskenmenoille? Mikähän voisi olla avuksi?Kommentit (2)


En ole lääkäri enkä tiedä suoraa vastausta kysymykseesi.Mutta, tutustupa sellaiseen sairauteen kuin PCO, siinä löytyy oireita keskenmenoista karvallisuuteen, akneen, tummiin ihotaipeisiin jne. Meitä pco-plikkoja on täällä aika monta.pco= plycystic ovarie eli monirakkulaiset munasarjat. Jos englanti taipuu, niin käypä tutustumassa seuraaviin sivuihin ja jos tunnistat sieltä itsesi, niin kannattaa tutkituttaa itsensä lääkärillä.

http://www.inciid.org/faq.php?cat=infertility101&id=2kurnau

Mulla iho-ongelmat alkoivat kemiallisesta raskaudesta, jolloin päättelin niiden olevan raskausoire. Sen jälkeen iho on muuttunut aina pahemmaksi vähän ennen menkkoja ja niiden jälkeen ja luulinkin, että noita kemiallisia oli useampia. Mutta sait mut miettimään, että voihan kyse olla jostain muustakin.Kävin tuolla pco-sivuilla, mutta en tunnistanut mitään muita oireita itsessäni (paitsi tietty raskautumisongelmat). Miten te pco-plikat saitte tiedon taudista? Oliko teillä useampia oireita? Ja voiko oireet alkaa vasta näin keskenmenon/kemiallisen raskauden yhteydessä niin kuin tää akne on nyt tehnyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat