ällöttääkö imetyksessä ihmisiä se osittain paljastuva rinta vai ajatus siitä että vauva syö äitinsä eritteitä?

Vierailija

vai mikä? oisko pelkkä tissi ilman imetystä myös niin ällö näky? tai tissimaito pulloon lypsettynä (jos katsojalla olis tiedossa että se on äidistä peräisin)?Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Yleensä ihmisillä on enemmän tai vähemmän " hoivavajausta" , joten voi olla katkeraa katsoa kun jotain toista paapotaan ja " minua ei!" Vaikka eihän se katselija haluaisi oikeasti tulla tämän äidin rinnoille, vaan ottaa vastaan äidillistä hoivaa niin, että itse olisi kuin vauva.Se koko tunneskaala imetystä katsellessa voi olla sietämätön ja sen voi yrittää järkeistää sillä lailla, että se on moraalitonta, epäesteettistä, eläimellistä tms.

Vierailija

ja siksi tässä kyselenkin että mikä se niinkun on se juttu mikä siinä voi jonkun mielestä olla just ällöä tai sivistymätöntä, hyvien tapojen vastaista tms.

Vierailija

usein melko vastenmielisen näköinen, suonikas ja jotenkin ison ja löysän näköinen. Lisäksi tilanne, että kun on julkinen paikka kyseessä, näyttäisi siellä mikä tahansa " asiaan kuulumaton" ruumiin osa oudolta ja tulisi sellainen mihin sitä silmänsä pistäis-tunne.Minusta monet imettävät ihmiset osaavat jo nykyisin tehdä sen sivistyneesti ja huomaamattomasti niin ettei rinta näy ollenkaan ja näin ollen tapahtumaa ei välttämättä kukaan edes huomaa.Maailman " luonnollisin tapahtuma ei ole imetys, vaan lapsen syntymä. Sitäkään ei koko kauppakeskusta kutsuta seuraamaan, eikö? nuo kommentit siitä, miten ne jotka eivät kestä katsoa paljasta tissiä ravintola pöydässään, ovat jotenkin kieroituneita tai kehonkuvaltaan vääristyneitä, kertovat kyllä enemmän sanojistaan kuin muista.

Vierailija

(Lähes) paljaita rintoja näkyy esim. kesäisin paljon enemmän kuin imetystapahtumissa yhteensä eikä kukaan niistä viitsi vaahdota.

Vierailija

Mutta en halua toisaalta erityisesti katsellakaan, sillä imettäjän rinta on luultavasti ruma: turpea, suomuinen (verisuonet pinnalla), nännit turpeat ja venyneet jne.

Vierailija

ja tulipa (kylmäverisesti sinun-ketjun avustuksella) mieleen että voiko joku ajatella sitä ikäänkuin eroottisena tapahtumana?

että se olis niinkuin samaa sarjaa kuin jos joku aikuinen imeskelisi naisensa rintoja ravintolassa?

ehkä hiukan kaukaa haettu tulkinta, mutta tuli mieleen.

Vierailija

Eli että niitä ei alunperin olekaan tarkoitettu vain heidän seksuaalisia tarpeitaan ajatellen. Ainakin oma mieheni on myöntänyt tämän avoimesti

Vierailija

mutta pidän aina huolen etteivät muut näe rintojani. En tajua miksi niitä pitäisi heittää muiden näkyville kun nykyisillä imetyspaidoilla onnistuu paljastelemattakin. Omat rintani eivät kyllä muuten ole venyneet, löllöt eikä arpiset vaan melkoisen kiinteät c-kuppia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat