Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raskaanako?

Vierailija

Luultavasti vaan ajatukset kuitenkin teettää omiaan.. =)Lapsi on reilun kuukauden vanha. Jälkivuoto loppui noin kahdessa viikossa.Imetän lasta ja tällä viikolla rinnanpäät tuntuu kipeiltä samoin rinnat tuntuu ikäviltä, maidoneritys on pienentynyt vaikka koitan päinvastoin lisätä sitä.Välillä etoo.Viikonloppuna oli päivän kestävä pikkunen tuhruiluvuoto (kuitenkin jälkivuotoa)..

Palauttakaahan tämä mami takasin maanpinnalle!

Kommentit (6)

Vierailija

Tuntuu hurjalta, että joku olisi tullut jo kuukadessa raskaaksi. Toki onhan se hyvin mahdollista.Tee testi ja tuu kertomaan kuinka kävi.

Vierailija

Esikoisesta taisi olla hiukan pidempään paikat kipeenä, mutta nyt ei ole ollu mitään ongelmia! Poika syntyi aamulla kymmeneltä ja istuin kun mitään ei ois ollukaan kun äitini tuli moikkaan lapsenlastaan kolmen aikaan.Seksi alotettiin kun vuoto loppoi, aikasemminkin olis voinu mutta ei raaskinu sotkea.. ;)Kuntosalille olis kova himo päästä, mutta kai mää vielä hetken vaan tyydyn kahvittelemaan ja ottaan lepposasti.Tästä kun lähen lasten kans niin kerkeen tekeen testiä sitten vasta illemmalla, mutta ilmotan miten kävi, luultavasti olen vaan luulotautinen!

Vierailija

n. 28 päivää synnytyksestä on semmonen eka mahdollisuus, siis kun sattuu tuleen eka ovulaatio..Itte oon todistanut kun yks nainen sai neuvolassa kuulla uudesta raskaudestaan ja sitterissä oli kuukauden ikänen pikkunen..

Vierailija

Ei olla ehkästy.. Vauvasta ollaan puhuttu ettei kaataisi maailmaa jos oltaisiin raskaana!

Ihanne olis jos ottaisin muutamaksi vuodeksi kierukan mutta kumia ei olla käytetty.Esikoisen aikaan tulin raskaaksi imetyksestä huolimatta joten kai tässä ollaan vähän riskeerattu! ;)Viimeyönä näin saman unen kuin mitä näin esikoisesta ja vauvasta, joten kai mää teen sen testin.

Uusimmat

Suosituimmat