Mistä voi johtua kolmatta päivää kestänyt pieni kuume 9 kuukautisella?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen ihmetellyt mistä saattaa johtua kolmatta päivää kestänyt pieni kuume 9 kuukautisella. Flunssaa ei ole, eikä oikein mitään muutakaan vaivaa. Vauva on ihan iloinen, ainoastaan pää tuntuu lämpimältä siksi mittasin kuumeenkin. Minkälaisia lämpöjä saatte kun mittaatte kuumeen pepusta?

Kommentit (5)

Vierailija

Levottomuus ja touhuaminen nostavat helposti etenkin pienen lapsen lämpötilan terveenä ollessakin yli 38 asteen.Luotettavimman arvion saa lapsen herätessä tai nukkuessa.

Vierailija

Vauvarokkoon kuuluu yleensä korkea kuume, joka kestää kolme päivää. Vauvalla kuumeen raja on peräsuolesta mitattuna 38 astetta. Hampaiden puhkeaminen saattaa nostaa pientä lämpöä.

Vierailija

vajaa 2-vuotiaallamme oli sitä vastoin 39-40 kuumetta melkein 5vrk, sitten tuli oikein urakalla niitä samoja näppyjä, samaan aikaan siis sairastivat.

Vierailija

Mulle tuli heti ekaks mieleen, ettei vaan ois kyseessä vauva-rokko. Tämän taudin oireet ovat kuume ja muutaman päivän jälkeen näpyt ympäri kehoa. Tämä kuume usein ihmetytttää ja vastaus tulee sitten muutaman päivän perästä :)!Meille lastenosastolla lääkäri on sanonut, että alle 38' c ei ole kuumetta ja että pepusta voi näyttää asteen enemmän kuin mitä todellinen lämpötila on. Ootko kokeillut kainalosta mitata? Meidän jässikällä (ikää 10kk) se sujuu niin paremmin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat