Seuraa 

Onko pienten lasten vanhempia kuulolla,jotka olette menneet naimisiin

lasten jo ollessa olemassa?Meillä ensi kesänä häät ja tuolloin lapsemme

ovat vajaa 3v. ja vajaa 1v.Muutenkin häihin on tulossa aikamoinen

määrä alle kouluikäisiä juhlijoita.Eli pistäkää neuvoja,vinkkejä,mitä vaan juttuja,millä tällaiset häät

saa sujumaan niin,että kaikilla on mukavaa!Sen jo kuulinkin jostain,

että morsiamenryöstö voi olla morsiamen lapsille traumaattista... :)Riisimuro ja muksut

Kommentit (4)

oletteko keksineet mitään kivaa / kaunista tapaa jolla omat lapset (1vee ja 3vee) voisivat osallistua juhlaan? Tarkoitan esim. kirkossa? Jotenkin tuntuu hölmltä, että omat lapset olisivat koko ajan penkillä mummujen kanssa. Toisaalta meidän vanhempien juhalahan se on mutta haluaisin, että jollain tapaa olisimme kuitenkin mukana ns. perheenä?Ovat kuitenkin sen verran pieniä vielä, että mitää kovin itsenäistä ja omatoimista ei heille voi keksiä. Ideoita? Kokemuksia?????

eli 2 ja 4v, mutta muilla oli paljon pieniä mukana. Alle kouluikäisiä oli yhteensä noin 25. Pyysimme erään kutsutun tuttavapariskunnan teini-ikäiset tytöt katsomaan kaikkien lasten perään, lähinnä rappusissa. Hääpaikalla oli parvi, jonne veimme pelejä, leluja ja piirrustusvälineitä. Loppuiltaa varten varasimme sinne telkkarin, videot sekä patjoja, joille pienet juhlijat sitten yksi toisensa jälkeen sammuivat. Omat lapsemme lähtivat sitten äitini mukana kotiin, kun me lähdimme jatkoille muiden kanssa. Itselleni oli tärkeää, että lapset saavat mukana loppuun asti ja myös lapset nauttivat niin, että nukahtivat vasta klo 01.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...jolloin lapset 10kk ja 2v8kk. Kummallekin oli omat hoitajat (miehen siskon 2kaveria). Ei haluttu tosiaankaan kenenkään kutsutun vieraan niskoille kun eihän ne silloin pysty nauttimaan juhlista. Sitten oli leikkihuone, jossa varsinkin isommat lapset leikkivät ja meidän isomman lapsen vahti sitten pystyi vahtimaan siinä sivussa muitakin leikki-ikäisiä, että heidän vanhemmat taas sitten pystyivät nauttimaan juhlista. Toisten vauvoista sai omat vanhempansa huolehtia. Sitten meidän juhlissa oli anopin ryöstö mikä tuli ihan yllätyksenä, mutta siihen aikaan oli kummatkin lapsoset jo nukahtanu, et eivät häiriintyneet mitenkään. Pienempi nukkui vaunuissa sisällä, vahdin kanssa ja isompi nukkui auton peräkontissa, josta joku kävi tasaseen tahtiin tarkistamassa että nukkui. imetin pari kertaa pienempää, ja kaikki sujui erittäin hyvin. Isompi lapsi ei herännyt edes siirrettäessä sänkyyn, niin poikki oli reppana päivästä.

ja tyttömme oli silloin 1v6kk. Muutenkin häissä oli aika paljon pientä väkeä. Meidän tyttömme oli nimellisesti morsiusneito (mekko ja oma kukkakimppu), mutta oli kirkossa mummun ja papan hoivissa (olisi voinut ruveta hirvittämään kirkonkäytävän kävely). Mummu katsoi omasta halustaan perään myös hääjuhlassa ja lähti tytön kanssa mummulaan nukkumaan hieman aiemmin.Vieraina olleille lapsille olimme varanneet kullekin nipun väritystehtäviä ja puuvärejä. Värityskirjasta otettiin siis vain kopioita. Lasten videot oli myös suunnitelmissa, mutta ne jäi. Vieraat huolehtivat kukin omista lapsistaan ja aika monet lähtivätkin ajoissa kotiin. Häiden aikataulussa oli myös huomioitu lapset siten, että " kohokohdat" (itse vihkiminen, ruokailu, hääkakun leikkaus, häävalssi) olivat kohtuu aikaisin, että hekin voivat vanhempineen olla niissä mukana.Hääpaikassa kannattaa varata jokin rauhallinen, oma tila vaipanvaihtoa ja imetystä varten. Ja meillä ainakin meni paljon pikkuleipiä ja täytekakkua pieniin suihin... ;0))))Suunniteluiloa teille! Muistakaa delegoida tehtäviä, ei ne vieraat siitä huonoa tykkää vaikka jotain pientä joutuvatkin juhlassa huolehtimaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat