Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

limatulpasta kysymys ---kiire!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

pyyhkiessä tuli paperiin ysin maissa ensin ruskea noin 1cm x 0.5 cm limainen osa tulppaa, sen jälkeen tuli kirkasta limaa jonkun verran, missä ehkä hivenen väriä.. nyt tuli taas lisää vähän enemmän rusehtavaa limaa... pientä supistelua...kun on tollasta " värillistä" tulppaa, niin onkohan toivoa että olis lähtö tosi lähellä..?? kokemuksia?? kaikki vastaukset otetaan vastaan kiitollisuudella..!

Kommentit (5)

Vierailija

Dem@:

Lainaus:
kun on tollasta " värillistä" tulppaa, niin onkohan toivoa että olis lähtö tosi lähellä..?? kokemuksia?? kaikki vastaukset otetaan vastaan kiitollisuudella..!
moikka :)

oon joskus lukenut että 1-10 päivän sisällä alkais synnytys :) eli on siis vähän kiikunkaakun, mutta niinhän se yleensä menee että sinä päivänä se syntyy mille olet suunnitellut jotain menoa :)

niin ainakin meille käynyt aina :))

Vierailija

Niin esikoisesta mulla meni limatulppa kuvaamallasi tavalla pari-kolme päivää ennen varsinaista synnytystä. Sulla oli niin paljon jo viikkojakin, että eiköhän se synnytystä lähipäivinä enteile.Voimia & tsemppiä loppuun, palkinto odottaa :-)t. KevätKakkonen puolivälin krouvissa

Vierailija

rv 41+4 menossa nyt.. ja toivon et tulis joko nyt tai sit lauantaina, ku mies lähdös huomen työmatkal.... mieluiten toki sais nyt yöllä syntyy, ni ei tarttis kummankaa jännätä miten menee....

Uusimmat

Suosituimmat