Seuraa 

pyyhkiessä tuli paperiin ysin maissa ensin ruskea noin 1cm x 0.5 cm limainen osa tulppaa, sen jälkeen tuli kirkasta limaa jonkun verran, missä ehkä hivenen väriä.. nyt tuli taas lisää vähän enemmän rusehtavaa limaa... pientä supistelua...kun on tollasta " värillistä" tulppaa, niin onkohan toivoa että olis lähtö tosi lähellä..?? kokemuksia?? kaikki vastaukset otetaan vastaan kiitollisuudella..!

Kommentit (5)

Dem@:

Lainaus:
kun on tollasta " värillistä" tulppaa, niin onkohan toivoa että olis lähtö tosi lähellä..?? kokemuksia?? kaikki vastaukset otetaan vastaan kiitollisuudella..!
moikka :)

oon joskus lukenut että 1-10 päivän sisällä alkais synnytys :) eli on siis vähän kiikunkaakun, mutta niinhän se yleensä menee että sinä päivänä se syntyy mille olet suunnitellut jotain menoa :)

niin ainakin meille käynyt aina :))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin esikoisesta mulla meni limatulppa kuvaamallasi tavalla pari-kolme päivää ennen varsinaista synnytystä. Sulla oli niin paljon jo viikkojakin, että eiköhän se synnytystä lähipäivinä enteile.Voimia & tsemppiä loppuun, palkinto odottaa :-)t. KevätKakkonen puolivälin krouvissa

rv 41+4 menossa nyt.. ja toivon et tulis joko nyt tai sit lauantaina, ku mies lähdös huomen työmatkal.... mieluiten toki sais nyt yöllä syntyy, ni ei tarttis kummankaa jännätä miten menee....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat