Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihmettelen todella paljon miten joku on niin sivistymätön ja kiittämätön, että viitsii arvostella saamiaan lahjoja. Olemme kummina eräälle pojalle. Hänen vanhempansa, vaikka mukavia ovatkin, ovat aivan käsittämättömiä moukkia noissa lahja asioissa. Joka kerta kun olemme lahjan vieneet, siitä on löytynyt jotain arvosteltavaa.

Valitsen lahjat huolella, periaatteella että vien vain mitä itsekin tiedän lapsen haluavan. (itselläni on viikon kummipoikaa vanhempi poika).Lapsi kyllä onkin ollut tyytyväinen lahjoihin, mutta venhempien en ole koskaan kuulluut kiittävän/kehuvan lahjaa. Arvostelevan sitäkin enemmän: milloin lelu on liian meluinen, liian aikuista sitova (lapsi pyytää leikkimään autolla kanssaan), liian sitä, liian tätä.Pojalla oli juuri kuukauden alussa symtymäpäivä. Kyllä jäi todella paha maku suuhun aikuisten asenteesta. Lahja oli tällä kertaa kiian kovaääninen. Kommentti tuli tuskasella ilmeellä: " Jaa, että totako me sitten saadaan kuunnella." :(TUli itellä olo, että pitää anteeksi pyydellä kun toimme lahjan pojallenne. Onneksi poika sentään tykkäsi. Ite ajattelin ottaa aikuisiin taas vähän välimatkaa, en jaksa ihmisiä, joilla ei ole mitään käytöstapoja. (Tämä lahja esimerkki on vain jäävuoren huippu heidän suorapuheisuudestaan.)Kommentit (1)

mutta mieleeni ei ikinä tulisi valittaa lahjasta ääneen lahjan antajan läsnäollessa eikä edes lapsen läsnäollessa! kiitän lahjasta kauniisti ja vain hiljaa mielessäni toivon että olisipa tullut joku fiksumpi juttu...t. se joka kehtaa vielä myydä lahjaksi saatuja liian pieniä vaatteita kirpparilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat